close
Idei

Spatii de depozitare inteligente in apartamente mici

Cred ca unul dintre laitmotivele acestui blog, pe care le-am tot descris de-a lungul anilor de existenta, a fost designul interior in locuintele cu spatiu limitat, implicit functionalitatea lor. O locuinta trebuie sa fie functionala, nu doar sa arate bine.

Astazi vorbim despre spatii de depozitare in apartamente mici si despre cum puteti sa faceti in asa fel incat lucrurile de care aveti nevoie sau pe care le aveti sa nu va ocupe atat de mult spatiu. Scopul, evident, este gasirea unor spatii de depozitare astfel incat incaperile sa nu dea senzatia de prea plin.

Cred ca fiecare dintre noi a experimentat senzatia aceea de “cluttered”, in care lucrurile prea multe din camera par ca te apasa, desi nu esti fizic in contact cu ele. Ei bine, tocmai din aceasta cauza se pune mult accent mai nou pe piese de mobilier cu spatii de depozitare non-traditionale.
spatii-de-depozitare-in-case-mici-6

spatii-de-depozitare-in-case-mici-5

spatii-de-depozitare-in-case-mici-4

spatii-de-depozitare-in-case-mici-3

spatii-de-depozitare-in-case-mici-2

spatii-de-depozitare-in-case-mici-1

spatii-de-depozitare-in-case-mici

spatii-de-depozitare-inteligente-5

spatii-de-depozitare-inteligente-4

spatii-de-depozitare-3

spatii-de-depozitare-2

spatii-de-depozitare

De la spatii de depozitare pe verticala si pana la dormitoare cu loft (acolo unde se poate implementa asa ceva) sub care s-au amenajat birouri sau chiar la paturi si birouri pliabile, toate astea sunt metode care pot face diferenta.

In bucatarii, de exemplu, sertarele verticale glisante fac minuni, la fel ca si suporturile verticale pentru cutite pe baza magnetica (care, apropo, trebuie neaparat puse undeva unde cei mici sa nu ajunga nici cu ajutorul scaunului), fac minuni. Sunt concepute in asa fel incat sa nu existe spatii de depozitare care sa nu ramana nefolosite inteligent, dar fara ca asta sa ingreuneze in vreun fel utilizarea obiectelor puse in locurile respective.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.