close
Hoteluri & Resorturi

Hotel Encanto Acapulco – design futurist plin de culoare

Acapulco este una dintre cele mai luxoase destinatii din lume, fiind frecventata de turisti instariti care doresc sa se relaxeze pe plajele mexicane, departe de orice probleme sau grij. Pe coasta de est a Pacificului, in statul mexican Guerrero, Acapulco este fara indoiala cel mai popular loc de petrecere a vacantelor. Ce-i drept, in ultimii ani s-au construit niste mega-hoteluri de lux, toate oferind servicii de top si avand un design interior si exterior parca desprins din filmele futuriste. Astazi va prezentam unul dintre ele, anume hotelul Encanto, care este un loc plin de culoare si destul de departe de agitatia orasului.

hotel encanto 9

hotel encanto 10

hotel encanto 11

hotel encanto 12

hotel encanto 13

hotel encanto

hotel encanto 2

hotel encanto 3

encanto 4

hotel encanto5

hotel encanto 6

hotel encanto 7

hotel encanto 8
Hotelul a fost terminat in 2010 si poarta semnatura lui Miguel Angel Aragonés. Gratie locatiei superbe, peretii exteriori ai hotelului sunt din sticla, lucru care ofera o priveliste superba asupra oceanului si a plajelor inconjuratoare. Hotel Encanto Acapulco este de fapt un hotel de lux. Dovada sta structura lui, care se compune din 44 de camere de oaspeti, din care 20 au piscine interioare, iar 24 au terase private.

Spre deosebire de alte hoteluri de lux, acesta e plin de culoare. Culmea, arhitectii au reusit sa imbine un design futurist cu combinatii de nuante si culori deschise, lucru care nu se poate vedea prea des intr-un hotel de top.

In ceea ce priveste camerele, ele sunt dotate asa cum ar trebui sa fie dotate camerele unui hotel de 5 stele, cu mentiunea ca o parte dintre ele ofera priveliste spre ocean, iar cealalta jumatate ofera o priveliste deosebita asupra luminilor orasului (seara, bineinteles).

Marele avantaj al acestui hotel e faptul ca e relativ mic, deci oaspetii au un sentiment de intimitate. Cei care calca pragul acestui hotel nu sunt adolescenti in cautare de distractie, ci mai degraba oameni de afaceri care vor sa se relaxeze intr-un loc de top.

Tags : design futurist

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.