close

Pentru ca ne plac lucrurile iesite din comun si unice, ne-am gandit sa va prezentam astazi un restaurant cu  un design inedit nominalizat la premiile Designului de Restaurante si Baruri din Asia.

Acesta se afla in Hong Kong si reuseste sa fascineze inca de la intrare. Iar daca pe unii ii fascineaza, pe altii ii poate ameti. Are foarte multe jocuri de scari, balustrade si ferestre prezente chiar si in plafonul incaperii. Tavanul a fost vopsit in cele 2 nonculori: negru si alb cu inserari de balustrade si ferestre cu rama aurie. Restaurantul are un aspect elegant si a fost redecorat de designerul Joey Ho. Este ceva diferit, ceva care nu se incadreaza in designul clasic specific culturii chineze.

Separeurile cu mese sunt despartite prin intermediul unor ferestre mari cu rama alba. Unele ferestre au geam obisnuit, iar altele au oglinzi. Asa se accentueaza ideea de spatiu si il mareste mai mult decat e el in realitate. Singura pata de culoare vie este data de scaunele rosii si mesele in nuante de lemn. In rest totul isi pastreaza negrul si albul cu inseratii aurite. Pardoseala este dintr-un vinil care are model de lemn.

Designul per total va trimite putin il lumea anilor disco ( mai ales forma scaunelor), dar o lume imbunatatita si adaptata la cerintele si exigentele clientilor din ziua de azi.
Va lasam in compania fotografiilor acestui restaurant si hai sa ii uram succes! Trebuie sa castige acest premiu pe care, spunem noi, il merita cu desavarsire.

design_Camera6

design_Camera5

design_Camera4

design_Camera3

design_Camera2

design_Camera1

Tags : amenajare restaurantdesign futuristdesign inovatordesign restaurantmobila ieftinarestaurant

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.