close
Piscine

Piscine neconventionale din intreaga lume

Pentru astazi v-am pregatit un articol ceva mai aparte, care nu se regaseste in tipologia articolelor obisnuite in intreaga lume. Astazi vorbim despre piscine, dar nu despre orice fel de piscine, ci cateva neconventionale din intreaga lume, dar care sunt foarte populare in ziua de astazi.

1. The Badeschiff – initial, s-a vrut a fi un proiect artistic, menit sa reinventeze ideea de cinematograf. Ei, proiectul s-a bucurat de o popularitate atat de mare, astfel ca pe perioada sezonului cald, piscina plutitoare serveste atat pentru scopul sau primordial, dar si pe post de loc de adunare pentru evenimente artistice, plus ca pe ponton au loc cursuri de yoga si degustari de vin.
The Badeschiff - piscine neconventionale

2. Kitsilano Pool, Vancouver – o piscina cu apa sarata si una dintre cele mai mari piscine din Canada. Desi aspectul sau nu este spectaculos, e una dintre putinele piscine cu apa sarata.
piscine

3. Annenberg Beach House, Santa Monica – cu o vechime de peste 40 de ani, este una dintre cele mai populare piscine din SUA si totodata un loc langa care se tin numeroase campionate de volei pe nisip, de unde si renumele locului.
annenberg-beach-house-santa-monica

4. Harbour Baths, Copenhaga. E un bazin creat tot in postura unui proiect artistic intr-un loc neconventional, pentru ca efectiv este amplasat in apele portului din Copenhaga. Sigur, apa din bazin este incalzita, dar cei care vin aici au ocazia sa vada vapoarele si barcile trecand la doar cative metri distanta.
harbour-baths-copenhagen

5. Bondi Icebergs Club, Sydney – poate piscina urbana cu cea mai spectaculoasa pozitie din intreaga lume. E de fapt un bazin olimpic construit chiar deasupra apelor oceanului. Practic, direct din piscina, cei care ajung acolo pot sa urmareasca delfini, surferi, dar totodata si sa se relaxeze ascultand sunetele oceanului.
bondi-icebergs-club-sydney

6. Water Cube – Beijing. Va mai aduceti aminte Olimpiada de la Beijing? In acelasi bazin in care Michael Phelps a luat 4 medalii de aur, acum chiar si voi puteti ajunge sa inotati daca ajungeti in Beijing. In plus, in aceeasi sala functioneaza si unul dintre cele mai mari aqua park-uri din intreaga China.
water cube beijing

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.