close
Hoteluri & Resorturi

Mar-a-Lago, unul dintre resorturile lui Donald Trump

Stim despre Donald Trump ca este cu siguranta cel mai controversat candidat la presedintia Statelor Unite ale Americii, dar mai stim ca este unul dintre cei mai de succes investitori in industria hoteliera din lume. Astazi va prezentam Mar-a-Lago, unul dintre resorturile de lux ce poarta semnatura lui Donald Trump, un loc care-i serveste si pe post de a doua casa atunci cand nu este in Manhattan sau in vreo calatorie de afaceri.

E un resort freventat de oameni bogati si de personalitati, in care se organizeaza frecvent evenimente exclusiviste. De exemplu, Maya Angelou si-a sarbatorit cea de-a 80-a aniversare la Mar-a-Lago intr-un eveniment organizat si prezentat de catre nimeni alta decat celbra Oprah Winfrey. De asemenea, tot aici s-a tinut si nunta recenta a lui Donald Trump cu actuala nevasta.

Resortul a fost construit intre 1920 si 1930 in general, in perioada interbelica, de catre Marjorie Merriweather Post, care la acea vreme, era cea mai bogata femeie din SUA. La un moment dat, hotelul a fost dat pe mana autoritatilor, moment in care a inceput sa se strice.
mar-a-lago 10

mar-a-lago 9

mar-a-lago 8

mar-a-lago 7

mar-a-lago 6

mar-a-lago 5

mar-a-lago 4

mar-a-lago 3

mar-a-lago 2

mar-a-lago
Are 118 camere, suite si apartamente si a fost cumparat de catre Trump undeva in 1985 pentru mai putin de 10 milioane de dolari. Donald Trump a investit masiv in acest loc din Florida, dovada fiind clasarile in topul celor mai bune hoteluri de lux exclusiviste de la malul oceanului, precum si scorurile de pe Yelp si altele asemenea.

Unul dintre lucrurile care fac ca acest resort sa fie special e numarul mare de evenimente, de la baluri de caritate in care locul costa $15000 si pana la expozitii de masini si altele in genul. Cei care vor doar relaxare, totusi, au optiunea de a sta in unul dintre multele locuri retrase ale resortului sau pe plaja privata, astfel incat sa nu intre in contact cu forfota care se intampla sa fie deseori in cadrul acestui resort.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.