close
Idei

Idei de mese de dining – aranjare si recomandari

Astazi vorbim despre mese de dining, in speta despre locurile de luat (…masa) cina si nu numai, care la o adica, pot fi folosite si ca spatii de lucru sau de sedinta in cadru restrans. Totusi, scopul lor primar este acela de a oferi un spatiu confortabil de dining.

Acum, oferta pe piata e destul de bogata, insa in mod traditional, cele mai multe mese de dining sunt dreptunghiulare, cu lungimea mai mare decat latimea, tocmai pentru a oferi spatiu suficient pentru cat mai multe persoane. Asta implica totodata nevoia de a ocupa sin spatiul locuibil o suprafata destul de mare, acesta fiind singurul lor dezavantaj, dar care trebuie luat in calcul. In mod normal, sunt pozitionate in centrul camerelor sau, atunci cand sunt in incaperi open space, pot fi pozitionate si pe lateral, cu conditia ca spatiul respectiv sa fie delimitat (nu neaparat de o structura anume, ci si prin design si decoratiuni) de restul camerei.
mese de dining

mese de dining 2

mese de dining 3

mese de dining 4

mese de dining 5

mese de dining 6

mese de dining 7

mese de dining 8

mese de dining 9

mese de dining 10

mese de dining 11

mese de dining 12

mese de dining 13

mese de dining 14

mese de dining 15

mese de dining 16

mese de dining 17

mese de dining 18

mese de dining 19

mese de dining 20

mese de dining 21

mese de dining 22

mese de dining 23
Apoi, ar mai fi si mesele de dining rotunde, care sunt o solutie destul de populara. Spre deosebire de cele dreptunghiulare si cele patrate, acestea permit amplasarea mai multor scaune, plus ca in raport cu cele de forma dreptunghiulara, diametrul este egal pentru toata lumea. Totusi, si ele tind sa ocupe destul de mult spatiu, lucru care trebuie luat in considerare la decorarea unui living sau a unei camere de dining.

Nu in ultimul rand, avem camere de dining patrate, care au un avantaj major: numarul de locuri de standard, distantele intre cei care stau in jurul lor sunt egale, deci cum ar veni, sunt mai intime, plus ca, avand un numar de locuri mai restrans, suprafata pentru fiecare loc in parte e ceva mai mare, implicit confortul este mai mare.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.