close
Hoteluri & Resorturi

Park Hyatt Zanzibar – un resort de vis pentru oricine!

Park Hyatt Zanzibar este cel mai nou resort al celor din grupul Hyatt si, totodata, un super loc pentru cei care vor sa aiba parte de cateva zile de concediu intr-un loc paradisiac, cu peisaje superbe. Ce e special la acest resort, spre deosebire de cele pe care le-am mai prezentat de-a lungul timpului, acesta se afla exclusiv in orasul vechi, in Mji Mkongwe, cum ar suna in limba locului, undeva in apropiere de plaja, intr-un loc accesibil care toate celelalte obiective turistice locale.
Park-Hyatt-Zanzibar-19

Park-Hyatt-Zanzibar-18

Park-Hyatt-Zanzibar-17

Park-Hyatt-Zanzibar-16

Park-Hyatt-Zanzibar-15

Park-Hyatt-Zanzibar-14

Park-Hyatt-Zanzibar-13

Park-Hyatt-Zanzibar-12

Park-Hyatt-Zanzibar-11

Park-Hyatt-Zanzibar-10

Park-Hyatt-Zanzibar-9

Park-Hyatt-Zanzibar-8

Park-Hyatt-Zanzibar-7

Park-Hyatt-Zanzibar-6

Park-Hyatt-Zanzibar-5

Park-Hyatt-Zanzibar-4

Park-Hyatt-Zanzibar-3

Park-Hyatt-Zanzibar-2

Park-Hyatt-Zanzibar-1

Park Hyatt Zanzibar vine in intampinarea celor care vor sa petreaca o mica vacanta aici cu 67 de camere, majoritatea avand decoruri diferite. Totusi, influentele culturii africane si a islamului, strict din punt de vedere arhitectural, sunt dominante, insa asta nu e catusi de putin nesatisfacator, ba chiar din contra. Bineinteles, hotelul ofera o experienta completa din toate punctele de vedere turistilor, cu toate facilitatile pe care le-ati astepta intr-un loc in genul situat intr-o zona ceva mai apropiata.

Desigur, Zanzibar, ca si in restul Africii, e un loc al contrastelor, in care opulenta e la cativa pasi de saracie crunta, insa cei care ajung aici trebuie sa vada si acest aspect pentru a intelege cu adevarat cum sta treaba. Oricum, asta nu afecteaza cu nimic sederea, pentru ca nimic din interiorul resortului nu aduce aminte de exteriorul nefrecventat de turisti: nici piscina infinity, nici accesul direct la ocean, nici fantanile interioare si asa mai departe.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.