close
Idei

30 de idei de cani de cafea pentru voi

Cred ca o buna parte dintre noi, iar aici ma refer la toti cititorii freshhome.ro, dar si la subsemnatul, suntem bautori de cafea. Cultura cafelei, desi inca la inceput, incepe sa prinda radacini tot mai puternice in viata noastra ce de toate zilele, motiv pentru care astazi v-am pregatit o colectie de 30 de idei de cani de cafea. Unele dintre ele se gasesc deja pe piata de profil romaneasca in diferite magazine online si nu numai, iar restul le puteti comanda oricand de pe platforme in genul ebay.com si amazon.com (respectiv variantele lor europene).
cani de cafea

cani de cafea 2

cani de cafea 3

cani de cafea 4

cani de cafea 5

cani de cafea 6

cani de cafea 7

cani de cafea 8

cani de cafea 9

cani de cafea 10

cani de cafea 11

cani de cafea 12

cani de cafea 13

cani de cafea 14

cani de cafea 15

cani de cafea 16

cani de cafea 17

cani de cafea 18

cani de cafea 19

cani de cafea 20

cani de cafea 21

cani de cafea 22

cani de cafea 23

cani de cafea 24

cani de cafea 25

cani de cafea 26

cani de cafea 27

cani de cafea 28
De ce cafea? Pentru cofeina, pentru gust si pentru ca este licoarea magica care uneste oamenii in zilele prea lungi de luni, in diminetile de dupa prea putine ore de somn si pentru ca, in definitiv, este o licoare sanatoasa (daca e consumata fara prea multe adaosuri, prea multe arome, zahar etc).

Sunt o multime de cani de cafea disponibile pe piata: de la cani care pot fi inscriptionate cu orice pana la cani termosensibile (care isi schimba culoarea atunci cand au inauntru ceva fierbinte) si cani in forma unor personaje cunoscute din filme celebre.

Sigur, acestea din urma sunt ceva mai scumpe, insa reprezinta un cadou potrivit pentru oricine. De exemplu, daca trebuie sa faceti un cadou cuiva despre care nu stiti mare lucru, e suficient sa aflati filmul preferat sau una dintre pasiuni si cu siguranta veti gasi un model conform tematicii.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.