close
Idei

Tapet pentru baie – 20 de idei

Daca vorbim de tapet pentru baie, cei mai multi oameni vor spune ca nu este o idee buna, iar asta deoarece umezeala caracteristica acestei incaperi va distruge in timp orice tapet. Ei bine, discutia e un pic mai complexa: pe de o parte avem tapetul clasic, traditional, adesea de proasta calitate, eventual si montalitat indoielnic pe pereti, dar pe cealalta parte avem noile modele de tapet pentru baie, create sa respinga apa si sa previna dezlipirea cu usurinta de pe suprafata pe care a fost implicat initial.

Secretul este la instalarea tapetului, care trebuie facut neaparat dupa ce peretii au fost foarte bine uscati. Cei care se ocupa cu acest gen de lucrari la modul profesionist aduc adesea un aparat pe care il lasa sa scoata umezeala din pereti pana la 2 zile, astfel incat sa fie siguri ca tapetul nu se va lasa cu bule de aer si nici nu-si va diminua aspectul pe fondul unor eventuale eroziuni cauzate de umiditatea la montare.
tapet pentru baie 20

tapet pentru baie 19

tapet pentru baie 17

tapet pentru baie 16

tapet pentru baie 15

tapet pentru baie 14

tapet pentru baie 13

tapet pentru baie 12

tapet pentru baie 11

tapet pentru baie 10

tapet pentru baie 9

tapet pentru baie 8

tapet pentru baie 7

tapet pentru baie 6

tapet pentru baie 5

tapet pentru baie 4

tapet pentru baie 3

tapet pentru baie 2

tapet pentru baie
Si totusi, de ce tapet pentru baie? Simplu, pentru ca noile modele sunt facute astfel incat sa respinga apa, ergo e un mijloc excelent de infrumusetare a baii (care adesea, prin design, este destul de monotona), dar si de protectie a peretilor impotriva umezelii.

Marele avantaj al pietei de acum este ca oferta este foarte variata, plus ca aveti oricand sa comandat de pe ebay.com sau alte platforme online modele care nu se gasesc in Romania. Totusi, noi va recomandam sa va orientati spre modelele care se gasesc in magazinele din Romania si, mai bine, sa va duceti voi insiva sa il vedeti mai intai, sa il pipaiti cat de gros e si eventual, poate chiar sa il vedeti montati pe diferiti pereti.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.