close
Idei

Organizarea dressing-ului: cateva idei si recomandari

Pentru cei care au in casa asa ceva, un dressing este o adevarata binecuvantare, iar sta pentru ca ofera cateva avantaje majore. Totusi, dressing-ul, pentru a fi eficace, trebuie sa fie organizat dupa niste principii bine definite, astfel incat avantajele sale (economisirea de spatiu, de exemplu, in dormitoare si holuri) sa se mentina.

Pentru organizarea dressing-ului trebuie sa tineti cont de cateva recomandari:

1) in mod ideal, ar trebui sa aveti suficient spatiu pe perete sau pe dulap pentru a amenaja o oglinda. De asemenea, ar trebui sa aveti lumina naturala, dar care sa nu vina din partea peretelui pe care este pusa oglinda, tocmai pentru a nu avea probleme in zilele insorite. Recomandam becuri cu nuante calde, de asemenea.

2) recomand calduros un suport individual pentru fiecare pereche de papuci/pantofi/ghete si zic asta in ideea in care in multe case, perechile de pantofi sunt asezate unele peste altele, ori asta inseamna riscul ca ele sa se deformeze, ba chiar unele sa isi piarda din culoare.
organizarea dressing-ului 22

organizarea dressing-ului 21

organizarea dressing-ului 20

organizarea dressing-ului 19

organizarea dressing-ului 18

organizarea dressing-ului 17

organizarea dressing-ului 16

organizarea dressing-ului 15

organizarea dressing-ului 14

organizarea dressing-ului 13

organizarea dressing-ului 12

organizarea dressing-ului 11

organizarea dressing-ului 10

organizarea dressing-ului 9

organizarea dressing-ului 8

organizarea dressing-ului 7

organizarea dressing-ului 6

organizarea dressing-ului 5

organizarea dressing-ului 4

organizarea dressing-ului 3

organizarea dressing-ului 2

organizarea dressingului

organizarea dresingului

3) Desi e un lucru care ar trebui sa fie de la sine inteles, dressing-ul e doar pentru haine si incaltari curate si in niciun caz nu e un loc potrivit pentru cosul de rufe si nici pentru pantofi abia purtati si nici pentru orice haine care prezinta urme de murdarie sau de umezeala.

4) Acelasi principiu, cel al separarii fiecarui obiect in parte, il recomand si in cazul lenjeriei intime de exemplu, tocmai pentru a sti exact ce mai aveti la indemana si care perechi sunt puse la spalat sau care nu. De fapt, nu doar la lenjerie merge, ci si la accesorii vestimentare.

Desigur, pentru ca dressing-ul sa ramana eficient, ordinea in care au fost puse obiectele vestimentare la inceput trebuie sa ramana aceeasi atat timp cat nu redecorati. Asta inseamna ca trebuie o oarecare disciplina, insa eforturile acestea garantez ca merita, plus ca dupa ceva timp, va intra in instinct si nu mai trebuie sa va amintiti sa puneti fiecare obiect/piesa vestimentara la locul lui/ei.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.