close
Idei

Idei de decor pentru apartamente mici

Despre problema spatiului mic am discutat de nenumarate ori pe freshhome.ro iar acest articol cu siguranta nu e ultima data, tocmai pentru ca preturile mari la apartamente si locuinte, avansurile din ce in ce mai mari cerute de catre banci, dar si, deseori, lacomia dezvoltatorilor imobiliari, fac ca multi oameni sa se trezeasca in apartamente mici in care solutiile conventionale de decorare nu functioneaza.

Pentru astazi v-am ales catea idei de deccor pentru apartamente mici preluate din cateva apartamente in care spatiul disponibil nu e foarte mare, insa in care, pe fondul solutiilor implementate, asta nu mai e o problema care sa fie resimtita catusi de putin.
idei de decor pentru apartamente 13

idei de decor pentru apartamente mici 12

idei de decor pentru apartamente mici 11

idei de decor pentru apartamente mici 10

idei de decor pentru apartamente mici 9

idei de decor pentru apartamente mici 8

idei de decor pentru apartamente mici 7

idei de decor pentru apartamente mici 6

idei de decor pentru apartamente mici 5

idei de decor pentru apartamente mici 4

idei de decor pentru apartamente mici 3

idei de decor pentru apartamente mici 2

idei de decor pentru apartamente mici

Una dintre solutiile cele mai usor de implementat este in apartamentele de tip studio, in care livingul e si bucatarie, insa si are si atributul numelui pe care il poarta. Se merge pe solutii neuniforme (nu va fie frica, de exemplu, sa experimentati cu scaune de diferite forme, cu mobilier facut la comanda, chiar daca de forma neconventionala), dar si pe utilizarea unui sistem cat mai eficient de utilizare a spatiului.

De exemplu, de ce sa cumparati un suport pentru televizor, cand acesta poate fi montat pe perete, pe latura lata a camerei, sa amplasati o canapea sau eventual 2 fotolii daca va place aceasta solutie mai mult.

De asemenea, in locul unei mese separate de dining puteti implementa o masa de tip bar, chiar si pentru 4 persoane, cu scaune inguste, eventual de bar, astfel incat sa va ramana mai mult spatiu la indemana (care poate sa ramana gol, pentru efectul vizual spatial).

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.