close

Santorini e un loc aproape magic, parca desprins din povestile care nareaza despre paradis, un loc scump, e drept, dar unic in lume, care merita vazut cel putin o data in viata. Am mai vorbit de-a lungul vremii pe freshhome.ro despre Katikies Hotel si despre Santorini in general, iar astazi o sa va prezentam Vasilicos Hotel in Santorini, un loc care pana de curand nu era decat o pensiune (foarte cautate, ce-i drept) si care a fost recent transformat intr-un hotel de lux, tocmai pentru a oferi celor care le calca pragul maximul ospitalitatii grecesti si toate conditiile pentru ca perioada sederii in zona sa fie una de vis.

Vasilicos Hotel se incadreaza perfect in peisajul zonei, nefiind singurul hotel din zona de culoare alba, atat pe dinauntru, cat si pe dinafara, dar este probabil singurul care ofera peisajul respectiv. Spunem asta in ideea in care se afla aproape de caldera, situat pe stanci la o distanta ceva mai mica de mare in comparatie cu celelalte hoteluri din zona.
Vasilicos Hotel in Santorini 19

Vasilicos Hotel in Santorini 18

Vasilicos Hotel in Santorini 17

Vasilicos Hotel in Santorini 16

Vasilicos Hotel in Santorini 15

Vasilicos Hotel in Santorini 14

Vasilicos Hotel in Santorini 13

Vasilicos Hotel in Santorini 12

Vasilicos Hotel in Santorini 11

Vasilicos Hotel in Santorini 10

Vasilicos Hotel in Santorini 9

Vasilicos Hotel in Santorini 8

Vasilicos Hotel in Santorini 7

Vasilicos Hotel in Santorini 6

Vasilicos Hotel in Santorini 5

Vasilicos Hotel in Santorini 4

Vasilicos Hotel in Santorini 3

Vasilicos Hotel in Santorini 2

Vasilicos Hotel in Santorini
Altfel, camerele hotelului sunt albe pe deplin, interioarele sunt spatioase si design-ul, ei bine, design-ul te introduce in lumea Greciei insulare. Daca cineva ar fi adus in acest loc legat la ochi si i s-ar da jos legatoarea doar in interiorul unei camere din acest hotel, ar sti cu siguranta ca se afla in Grecia insulara, tocmai datorita catorva elemente caracteristice: camerele complet albe, cu mobilier putin si tavane rotunjite si asa mai departe.

Altfel, acest hotel are mai multe piscine interioare si exterioare, restaurantul propriu cu meniu specific dar nu numai, plus ca ofera posibilitatea turistilor sa ajunga in satele din imprejurimi si nu numai.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.