close

Sinceri sa fim, nu ne asteptam ca poza pusa pe Facebook astazi sa devina virala. Pentru ca v-am starnit interesul si pentru ca stim ca si voi v-ati saturat de vremea ploioasa care a cuprins Romania, pentru aceasta seara v-am pregatit continuarea promisa la pranz, anume va prezentam hotelurile Katikies din Santorini.

hotel katikies 19

hotel katikies 18

hotel katikies 17

hotel katikies 16

hotel katikies 15

hotel katikies 14

hotel katikies 13

hotel katikies 12

hotel katikies 11

hotel katikies 10

hotel katikies 9

hotel katikies 8

hotel katikies 7

hotel katikies 6

hotel katikies 5

hotel katikies 4

hotel katikies 3

hotel katikies 2

hotel katikies
Hotelurile Katikies sunt poate cele mai cunoscute unitati de cazare din Santorini. Daca ar fi sa le descriem intr-un singur cuvant, atunci el cu siguranta ar fi acesta: ALB. Totul e alb, de la camere pana la exteriorul hotelurilor. Combinat cu albastrul aproape egean, peisajul este unul unic, care cu siguranta nu poate fi uitat.

Hotelurile Katikies se inalta deasupra Marii Mediterane. Terasele dotate cu piscine, inclusiv piscine retrase de vazul turistilor, fac ca aceste hoteluri sa fie locul ideal de retragere pentru cei care cauta o vacanta romantica. A se observa ca nu exista prea mult mobilier si nici prea multe accesorii in camere. Din contra, tocmai pentru ca turistii sa nu fie distrasi de electronice si sa se bucure din plin de vacanta in acest petec de Rai, in camere nu exista decat minimul necesar, asezat totusi cu gust si eleganta.

Pentru cei care nu vor sa stea la plaja, in imediata apropiere se afla oraselele Imerovigli, Firostefani si Oia, care au un aer pitoresc si in care oricine isi poate gasi ceva de facut. Pe noi, aceste hoteluri ne-au cucerit definitiv. Pe voi?

Tags : hotel katikies santorini