close
Baie

Idei de bai minimaliste in 2016

Conceptul de bai minimaliste a aparut din nevoie, ca raspuns la suprafetele tot mai mici pe care constructorii le ofera cumparatorilor. Practic, incet-incet, Romania se intoarce la proverbialele “cutii de chibrituri”, urmand ca cine va dori sa beneficieze de mai mult spatiu sa fie nevoit/a sa scoata mari sume de bani din cont.

Evident, baile minimaliste nu contin mai mult decat minimul necesar, ori adeseori in casele noastre in bai apar rafturi pentru machiaje, rafturi pentru cosmetice, ba chiar si pentru detergenti si cu produse pentru intretinerea masinii de spalat. Bineinteles, nu avem pretentia ca toata lumea sa se orienteze incepand de astazi spre bai minimaliste, pur si simplu pentru ca in multe cazuri nu se poate implementa un astfel de proiect. In schimb, se pot prelua idei, mai ales ca am pregatit un set de 40 de poze cu un astfel de concept.
bai minimaliste 40

bai minimaliste 39

bai minimaliste 38

bai minimaliste 37

bai minimaliste 36

bai minimaliste 35

bai minimaliste 34

bai minimaliste 33

bai minimaliste 32

bai minimaliste 31

bai minimaliste 30

bai minimaliste 29

bai minimaliste 28

bai minimaliste 27

bai minimaliste 26

bai minimaliste 25

bai minimaliste 24

bai minimaliste 23

bai minimaliste 22

bai minimaliste 21

bai minimaliste 20

bai minimaliste 19

bai minimaliste 18

bai minimaliste 17

bai minimaliste 16

bai minimaliste 15

bai minimaliste 14

bai minimaliste 13

bai minimaliste 12

bai minimaliste 11

bai minimaliste 10

bai minimaliste 9

bai minimaliste 8

bai minimaliste 7

bai minimaliste 6

bai minimaliste 5

bai minimaliste 4

bai minimaliste 3

bai minimaliste 2

bai minimaliste

Cred ca una dintre cele mai usoare modalitati de a prelua cateva idei minimaliste este de a elimina cada clasica din ecuatie, urmand ca in spatiul ramas liber fie sa fie amplasata o cabina de dus, lucru care nu mi se mai pare deloc practic (cu cateva exceptii, in cazul celor high-tech), fie se creeaza o cabina de dus din rame de sticla puse dintr-un capat la altul al peretelui.

Sigur, se poate opta si pentru o baie romana, nimic de obiectat, caci s-ar potrivi perfect in peisajul oferit din pozele de mai sus: bai cu un design simplist, cu functionalitate asisderea, deloc incarcate cu mobila, fara masini de spalat, fara uscatoare, ci numai cu strictul necesar. Astfel, ele nu sunt demne de apreciat doar pentru functionalitatea lor, ci ajuta in design-ul general al casei, contribuind la efectul vizual oferit de interiorul locuintei.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.