close
Terase & Gradini

Felinare exterioare – elemente de decor senzationale

Nu stiu daca ati vazut prea des felinare exterioare in ultima vreme. Daca ati vazut, atunci cu siguranta stiti ca ele arata feeric de-a dreptul si ofera oricarei gradini si terase exterioare un aspect placut, calduros si confortabil, parca desprins din cartile de povesti.

De ce felinare exterioare? Pentru ca sunt practice, pentru ca arata bine si pentru ca reprezinta o buna oportunitate de a iesi din comun. In conditiile in care cele mai multe proprietati cu gradini nu le ilumineaza mai deloc, felinarele pun anumite accente in evidenta, creand un efect vizual calduros. Daca ati vazut o casa iluminata la exterior pe timp de seara, stiti foarte bine la ce ma refer.

felinare exterioare 20

felinare exterioare 19

felinare exterioare 18

felinare exterioare 17

felinare exterioare 16

felinare exterioare 15

felinare exterioare 14

felinare exterioare 13

felinare exterioare 12

felinare exterioare 11

felinare exterioare 10

felinare exterioare 9

felinare exterioare 8

felinare exterioare 7

felinare exterioare 6

felinare exterioare 5

felinare exterioare 4

felinare exterioare 3

felinare exterioare 2

felinare exterioare
Apoi, uitati-va doar la pozele de mai sus. Aveti o multime de optiuni la indemana. De exemplu, puteti face felinare clasice, cu lumanare inauntru, dar la fel de bine puteti opta pentru felinare electrice cu lumina calda si de intensitate slaba. Amplasamentul e mai greu de decis, pentru ca in cazul in care va decideti pentru felinare electrice, va trebui sa va ganditi la cum va puteti face circuite si de cum le puteti proteja de umiditate.

Eventual, exista si felinare ce sunt suspendate de plafoane, care sunt electrice, dar care au forma de lumanare. Ofera asa un aer medieval, insa sfatul nostru este sa va orientati spre ceva de buna calitate, pentru ca e foarte usor sa picati in extrema celalta si sa luati felinare de mai proasta calitate la un pret mai mic.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.