close

Pe masura ce Craciunul se apropie, numarul caselor care “se imbraca in straie de sarbatoare” creste de la o zi la alta. Adevarul e ca atunci cand vine vorba de luminite si decoratiuni de Craciun, oferta de pe piata e pe zi ce trece tot mai mare si tot mai bogata, atat cu produse de buna calitate, elegante, dar si cu produse extrem de ieftine, dar de proasta calitat, chiar daca voluminoase.

Luminile de Craciun au o importanta foarte mare in decoratiunile aferente acestei sarbatori si un impact psihologic profund. Daca n-ar fi avut, cu siguranta nu v-ati fi vazut orasele impodobite pe timp de noapte si nimeni n-ar fi fost amator sa isi puna instalatii electrice in pomii de Craciun.

Daca va hotarati sa utilizati luminite de Craciun, sfatul nostru este sa ganditi design-ul lor si modul cum vor arata in pom sau afara, inainte sa le amplasati. Marea greseala a celor care folosesc astfel de instalatii e faptul ca le amplaseaza in functie de cum au loc, ori asta e o eroare fundamentala, indiferent de schema de culori aleasa.
Christmas-Lights-Outdoor-5

Christmas-Tree-Lights

Christmas-Lights-2

Christmas-Lights-Outdoor-3

Christmas-Lights-3

Christmas-Lights-Outdoor-1

Christmas-Lights-Outdoor-2

Christmas-Lights-Outdoor-4

Christmas-Lights-1
Aveti mai sus o serie de idei de decoratiuni de Craciun. Totusi, personal, v-as recomanda mai degraba sa va uitati si dupa ornamente handmade, eventual dupa ornamente de Craciun personalizate. In articolul de maine seara o sa incerc sa va prezint o serie de ornamente handmade de Craciun, care nu numai ca pot fi facute acasa, dar pot fi si personalizate cu un minim de efort si ceva mai multa indemanare.

In ceea ce priveste luminitile, sfatul nostru este sa va orientati spre o solutie simpla, fara instalatii vechi, care nici nu mai functioneaza decat partial si sa va orientati spre o instalatie eleganta, cu maxim 2 culori complementare, de preferinta cu lumini albe si rosii sau albe si albastre. Nu trebuie sa aveti multe, dar trebuie sa fie arantajata intr-o ordine, nu haotic, asa cum se intampla in 99% dintre case.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.