close
BirouriIdei

10 sfaturi si idei pentru cei care lucreaza de acasa

Freelancing-ul este, dincolo de aparentele extrem de convenabile, o lupta continua cu propria persoana in care succesul este asigurat numai daca se investeste mult timp si vointa. O statistica facuta recent de catre cei de la freelancer.com arata ca exista peste 20,000 de romani care nu au un loc stabil de munca, dar care au ales sa lucreze de acasa si care castiga sume de ordinul miilor de dolari in fiecare luna.
In cele ce urmeaza, va vom prezenta 10 sfaturi si idei pentru freelanceri, astfel incat spatiul de lucru sa le fie cat mai comfortabil si mai placut.

1. Ramai creativ si ofera-i biroului tau putina culoare
Munca de acasa tinde sa devina monotona si pare sa distruga orice farama de creativitate? Decoreaza-ti biroul cu flori sau cu alte obiecte cu culori cat mai vii.
flori pe birou
2. Ia pauze scurte, insa numai la intervale bine stabilite!
birou
3. Imbraca-te ca si cum ai fi nevoit sa te prezinti la o sedinta, chiar daca stai acasa. E un truc care te va ajuta sa fii cat mai responsabil.
birou cu rosu
4. Obisnuieste-te sa rezolvi ceea ce e mai important prima data!
birou alb
5. Cumpara-ti din timp toate produsele pentru birou de care ai nevoie. Ar fi pacat sa te trezesti in mijlocul unui task important ca nu mai ai pixuri sau coli albe.
accesorii birou
6. Asigura-te ca biroul tau este luminat corespunzator. Nu vrei sa ai probleme cu ochii, nu-i asa?
birou luminat modern
7. Alege-ti cu grija pozitia biroului. Nu trebuie ca acesta sa fie intr-un loc zgomotos si nici intr-un loc unde atentia sa-ti fie furata de diferite activitati de afara.
pozitie birou
8. Ramai organizat. Nu ai nevoie de toate obiectele de pe birou, iar senzatia de a avea un birou liber creste productivitatea si relaxarea.
birou organizat
9. Investeste intr-un scaun de birou confortabil, intrucat acolo vei petrece cea mai mare parte din timp. Ai nevoie de un scaun bun pentru a-ti mentine coloana dreapta si sanatoasa.
birou cu scaun confortabil
10. Scapa de tot ce-ti poate distrage atentia. Daca te poate distrage de la munca, inseamna ca nu are ce sa caute pe birou.
birou organizat 2

[sursa imagini – homedit.com]
Tags : birou apartament

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.