close
Idei

Invata sa-ti decorezi casa de la Melissa Collison

Sunt sanse mari sa nu fi auzit de Melissa Collison. Ea nu este cunoscuta in Romania dupa numele ei, ci mai degraba dupa proiectele ei. Cine este Melissa Collison? E unul dintre cei mai tineri designeri de interior de succes, care, in cei 12 ani de cariera, a reusit sa duca la bun sfarsit proiecte grandioase, care au ajuns pe prima pagina a unor publicatii precum Belle, Inside Out, Desire to Inspire sau Design Addicts.

Ca si caracteristica principala a muncii ei, Melissa Collison s-a axat mult pe o paleta de culori 2.0 – cum se spune in mediul online, precum si pe intelegerea dorintelor clientilor ei.
De fapt, in unul dintre interviurile ei spunea ca cel mai greu e de lucrat cu clientii care nu stiu ce vor, intrucat acestia se decid destul de greu daca locuinta lor trebuie sa fie clasica sau decorata modern, poate chiar minimalist. Tocmai de aceea, inainte de a incepe sa va redecorati casa, trebuie neaparat sa va ganditi bine la imaginea de ansamblu a locuintei si la cum anume urmeaza camerele respective sa fie folosite.
birou
bucatarie
Proiectul cel mai de succes al ei e cel de mai jos, in care a renovat complet un living si l-a transformat intr-o camera aproape vie, cu un background unic. Camera de mai jos a ajuns in mai toate revistele de arhitectura din lume, atat online, cat si in cele tiparite.
colorful-living-room-with-crazy-wallpaper
Atunci cand are mana libera, proiectele Melissei Collison sunt mai mult instinctive: bazandu-se pe experienta si pe ideile sale, ea aranjeaza si ofera incaperilor imagini pline de culoare si de bun gust. Chiar daca uneori foloseste culori aproape stridente, modul in care acestea sunt asezate nu e catusi de putin de prost gust, ci din contra, rezultatele sunt de-a dreptul uimitoare.
white-kitchen-design-with-yellow-tiles

white-and-pink-bedroom-with-asian-floral-dividing-wall
large-oval-couch-in-contemporary-living-room
fancy-living-room-with-chic-decor
modern-white-kitchen-design
hanging-lamp-in-contemporary-home

chic-pattern-for-fancy-bathroom
[sursa imagini – Melissa Collison]

Tags : decorare interior

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.