close

In acest articol nu o sa vorbim despre cea mai mare piscina din lume, ci doar despre piscine in general. Considerate a fi un lux, asta cel putin in tarile mai sarace (inclusiv in Romania), piscinele sunt un factor extrem de important in stabilirea valorii unei case, precum si in crearea unei mici (sau mari) oaze de relaxare acasa.

piscina 15

piscina 14

piscina 13

piscina 12

piscina 11

piscina 10

piscina 9

piscina 8

piscina 7

piscina 6

piscina 5

piscina 4

piscina 3

piscina 2

piscina
In general, cand vine vorba de piscina, lumea pleaca de la o premisa gresita: ca nu isi pot permite un astfel de “lux”, mergand pe ideea ca amenajarea unei piscine ar costa extrem de mult. Nimic mai fals! Dovada stau cateva dintre imaginile de mai sus, a caror amenajare nu a costat foarte mult. De altfel, trebuie sa stiti un lucru: costurile mari nu sunt date de amenajarea piscinelor si a pavajelor de langa ele, ci de instalatiile de filtrare, incalzire si de pompare a apei. Cu alte cuvinte, cu cat mai multe sunt avantajele oferite si cu cat mai mare e complexitatea proiectului, cu atat mai mari sunt costurile.
Totusi, pentru cei care vor o piscina simpla, fara prea multe accesorii, care doar sa indeplineasca functiile de baza, costurile de amenajare si mentinere nu sunt nici pe departe cu mult mai mari fata de orice alta optiune de decorare.

Cu atat mai mult, in conditiile in care spatiul disponibil e si asa destul de mic, costurile scad proportional cu dimensiunea alocata. Astfel, daca gradina din spatele casei voastre este relativ mica si mai ales daca aveti in familie si copii, atunci amenajarea unei piscine de mici dimensiuni si a unui spatiu de relaxare este cu siguranta cea mai buna investitie pe care o puteti face.

Tags : piscine

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.