close
Idei

Decorarea balconului

Nu stiu voi, insa noi ne-am saturat sa vedem balcoane folosite pe post de spatii de depozitare, de camari, burdusite cu lucruri foarte rar folosite. Mergand pe ideea ca cele mai multe balcoane sunt si asa foarte mici, ele avand un spatiu de doar cativa metri patrati, ele ar trebui folosite pe post de loc de relaxare si nu pentru a depozita lucruri vechi doar pentru ca “s-ar putea sa mai trebuiasca”. Pentru astazi v-am pregatit o colectie de cateva poze, precum si cateva sfaturi si idei despre decorarea balconului.

balcoane 18

balcoane 17

balcoane 16

balcoane 15

balcoane 14

balcoane 13

balcoane 12

balcoane 11

balcoane 10

balcoane 9

balcoane 8

balcoane 7

balcoane 6

balcoane 5

balcoane 4

balcoane 3

balcoane 2

balcoane
Cel mai usor mod de a va personaliza balconul si de a il transforma intr-o oaza de relaxare e popularea lui cu plante de toate felurile si de toate dimensiunile. In plus, daca pozitionati plantele in partea frontala, ele pot mari intimitatea, un alt mare avantaj.

Sigur, asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa va cumparati ghivece clasice din lut. In fond, nu toate se incadreaza in imaginea caselor, mai ales daca ele sunt decorate intr-un stil modern. E bine de stiut, totusi, ca exista si ghivece incorporabile, care se pot asorta cu orice parte componenta a casei.

Constraste in balcon

Cum balconul e practic o extensie a casei, regulile de design se aplica in aceeasi maniera. De exemplu, o metoda de a scoate acest loc in evidenta este de a il mobila si vopsi intr-o singura culoare, in alb de preferinta, iar contrastul sa-l asigurati prin asezarea unor ghivece de flori, care la randu-le, sa fie dintr-o singura culoare, de preferinta una puternica (florile rosii sunt cea mai buna alegere).

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.