close
Idei

20 de idei de semineuri

In general, ideea de semineu implica automat un living elegant, calduros, care face parte dintr-o locuinta (mai) mare. De altfel, in conceptia generala, ideea de vila de lux presupune neaparat minim un semineu in livingul principal. Sigur, asta nu inseamna ca doar in casele decorate in stil clasic pot fi incorporate seminee, intrucat, dupa cum veti vedea in pozele imediat urmatoare, exista solutii pentru fiecare casa.

Pentru astazi, v-am pregatit o colectie de 20 de idei de semineuri, colectie care, speram noi, o sa va inspire sa va creati dormitorul sau camera de zi la care visati de mult timp.
semineuri 3

semineuri

semineuri 2

semineuri 4

semineuri 5

semineuri 10

semineuri 9

semineuri 8

semineuri 7

semineuri 6

semineuri 15

semineuri 14

semineuri 13

semineuri 12

semineuri 11

semineuri 20

semineuri 19

semineuri 18

semineuri 17

semineuri 16
Semineul e definit ca fiind o soba cu vatra joasa si deschisa, care de regula, functioneaza cu lemne. Dupa cum se poate vedea in pozele de mai sus, nu e obligatorie folosirea lemnelor, intrucat exista si seminee electrice sau pe caz. Totusi, daca aveti posibilitatea, noi va recomandam sa apelati doar la cele care functioneaza pe baza arderii lemnului, tocmai pentru ca dureaza mai mult. Atat la arderea pe gaze, cat si la modelele bazate pe electricitate, in momentul in care functionarea lor s-a oprit, ele nu mai emana caldura, pe cand cele pe baza de lemn, chiar si la 2-3 ore de la formarea carbunilor inca mai emana caldura prin peretii incalziti anterior. Singul avantaj al primelor 2 tipuri e faptul ca ele nu necesita curatare, pe cand la cele pe lemn, curatarea cenusei si a canalului de aerisire poate fi o problema.

Mai mult, daca o sa aruncati un ochi peste revistele de design interior, o sa vedeti ca la momentul actual sunt preferate semineurile lunguiete in detrimentul la cele clasice, tocmai pentru ca elimina o cantitate mai mare de lumina, sunt mai usor de curatat si arata cu mult mai bine intr-un apartament modern.

Tags : semineuri

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.