close

Ne plac proiectele in care cladirile sunt reamenajate. De altfel, cred ca v-am aratat cateva proiecte destul de interesante de-a lungul timpului pe freshhome.ro, inclusiv cel de duminica seara. Astazi o sa va aratam un duplex construit in 1940 si reamenajat recent.

duplex 6

duplex 5

duplex 4

duplex 3

duplex 2

duplex

ciorba
Interesant pana acum, nu? Mai ales ca initial, cladirea arata cam asa:
duplex 7
Actualmente, proiectul a capatat numele de Resedinta Berri. Dupa cum vedeti, nu a aratat dintotdeauna atat de placut, resedinta fiind amenajata in 2012. Cei de la Naturehumaine, celebra casa de arhitectura din Montreal, s-au ocupat de reamenajarea acestui duplex, scopul lor fiind de a inlocui partile subrezite ale casei si sa ii redea un asepct modern, elegant, dar totusi cat de simplu posibil. Acesta este motivul pentru care in casa nu sunt prea multe obiecte decorative, proprietarii, o familie cu 2 copii mici, insistand asupra simplitatii. In plus, au mai dorit un lucru, acela de a avea un spatiu liber pentru a lua masa.  Astfel, ferestrele au fost daramate si inlocuite cu geamuri mari din tamplarie de aluminiu, dupa cum se poate vedea si in poza 6.

Rezultatul final, a unei munci asidue de aproape 4 luni, este o casa foarte sic, moderna si eleganta, perfecta pentru o familie de marime medie. Acest duplex este situat intr-un cartier select din Montreal, iar valoarea lui este estimata la aproximativ 3,5 milioane de dolari.

Tags : amenajare duplex

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.