close
Idei

Spatii minimaliste albe – avantaje si dezavantaje

Albul este probabil cea mai folosita non-culoare la decorarea spatiilor minimaliste si nu numai, iar asta pentru ca e destul de usor de intretinut si retusat, plus ca efectele vizuale oferite in combinatiile potrivite sunt de-a dreptul spectaculoase in combinatiile potrivite.

Astazi vorbim despre spatii minimaliste albe sau in care albul e punct focal dominant si vorbim in special despre avantaje:

1) spatiile minimaliste albe sunt elegante, mai ales daca sunt gandite bine. Exprima rafinament, spatiu si un efect vizual placut, care nu oboseste ochiul;

2) albul are un efect calmant asupra sistemului nervos central. E un lucru pe care multa lume nu-l constientizeaza, dar care are loc fara doar si poate.

3) albul creeaza iluzia de spatiu, lucru pe care l-am mai zis de cateva ori dar pe care il reamintesc ori de cate ori am ocazia, iar asta deoarece multa lume nu intelege si isi burduseste camerele cu dulapuri grele si multe.
spatii minimaliste albe

spatii minimaliste albe 2

spatii minimaliste albe 3

spatii minimaliste albe 4

spatii minimaliste albe 5

spatii minimaliste albe 6

spatii minimaliste albe 7

spatii minimaliste albe 8

spatii minimaliste albe 9

spatii minimaliste albe 10

spatii minimaliste albe 11

spatii minimaliste albe 12

spatii minimaliste albe 13

spatii minimaliste albe 14

spatii minimaliste albe 15

spatii minimaliste albe 16

spatii minimaliste albe 17

spatii minimaliste albe 18

spatii minimaliste albe 19

spatii minimaliste albe 20
Nu este nevoie ca toata incaperea sa fie complet alba, ba chiar din contra. Uitati-va in pozele de mai sus la baia complet neagra, care are o cada moderna alba, de exemplu, cat de puternic e efectul vizual.

La capitolul dezavantaje, ei bine, pentru a obtine un efect vizual similar cu cel din pozele de mai sus, s-ar putea sa fie nevoie sa bagati serios mana in buzunar.

Apoi, albul este usor de intretinut, insa mentenanta trebuie facuta frecvent, pentru ca orice fir de praf este uor vizibil, la fel si orice urma de murdarie. De asemenea, se recomanda achizitionarea de mobilier cu grad scazut de reflexie, pentru ca in caz contrar, lumina soarelui se va reflecta si va fi foarte obositoare pentru ochiul uman.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.