close
Idei

Birouri in alb si negru – cateva idei

Despre camere in alb si negru am mai vorbit, iar azi vorbim despre birouri in alb si negru, in speta despre spatii de lucru cu aceste doua culori. Stiu, tehnic vorbind, albul si negrul nu sunt culori, insa pentru usurinta exprimarii asa le vom numi.

Am pus in setul de mai jos o serie de poze in care sunt si cateva exemple cu cateva birouri cu mai multe culori, tocmai pentru a ilustra diferenta de efect vizual.

De ce alb si negru in primul rand? Pentru ca sunt usor de folosit, pot juca rol complementar pentru aproape orice, plus ca in combinatie ofera un efect vizual placut ochiului, dar care nu atrage atentia in mod deosebit. Cu alte cuvinte, aceasta combinatie este solutia perfecta pentru un spatiu de lucru, tocmai in ideea in care este calmanta si stimuleaza in acelasi timp productivitatea.

birouri in alb si negru
birouri in alb si negru 2
birouri in alb si negru 3
birouri in alb si negru 4
birouri in alb si negru 5
birouri in alb si negru 6
birouri in alb si negru 7
birouri in alb si negru 8
birouri in alb si negru 9
birouri in alb si negru 10
birouri in alb si negru 11
birouri in alb si negru 12
birouri in alb si negru 13
birouri in alb si negru 14
birouri in alb si negru 15

birouri in alb si negru 16
Acum, pentru ca nu va putem spune noi cum sa decorati exact un spatiu de lucru folosind doar alb si negru, mai bine va spunem cateva greseli pe care ar fi bine sa le evitati. De exemplu, se recomanda planuirea fiecarui detaliu in parte, tocmai pentru ca in cazul in care exista un dezechilibru intre cele doua culori, efectul vizual caracteristic camerelor bicromate dispare, respectiv spatiul de lucru devine fie prea inchis, fie prea comun; ori cei care investesc in decorarea unui astfel de spatiu cu siguranta nu isi doresc asa ceva.

De asemenea, se va evita pe cat posibil ca in camera sa fie aduse pe perioada definitiva decoratiuni de alta culoare, cu exceptia cazurilor in care vreti sa creati unul sau mai multe puncte focale. Conditia este ca p ozitia obiectelor respective sa aiba sens, tocmai pentru a nu da impresia ca locul respectiv este dezordonat si pentru ca nu cumva productivitatea obisnuita din respectiva camera sa aiba de suferit.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.