close

Cine a spus ca birourile nu pot fi personalizate. Intr-o familie, biroul poate fi adaptat atat dupa necesitatile oamenilor, in speta a celor care lucreaza in el, cat si dupa preferintele personale. Astfel, daca in articolul trecut am vorbit despre birouri creative, in articolul de astazi o sa va aratam cateva idei de birouri pentru femei.

birouri pentru femei 12

birouri pentru femei 11

birouri pentru femei 10

birouri pentru femei 9

birouri pentru femei 8

birouri pentru femei 7

birouri pentru femei 6

birouri pentru femei 5

birouri pentru femei 4

birouri pentru femei 3

birouri pentru femei 2

birouri pentru femei
In principiu, ideile de mai sus de birouri pentru femei sunt usor de pus in practica. Chiar daca se obisnuieste ca spatiul de lucru sa fie decorat intr-un stil mai clasic, si deseori cu o amprenta barbateasca (asociata gresit de multe ori cu stilul de business), ideile de mai sus sunt dovada vie ca si un stil mai feminin, plin de culoare si stil, e la fel de elegant.

Sigur, asta nu inseamna ca orice spatiu de lucru ce va fi folosit de catre femei va fi automat impopotonat cu fel de fel de lucruri specifice lor, ci doar ca sunt sanse mari ca in respectiva incapere sa se simta, in materie de design, bineinteles, amprenta feminina. Retineti: articolul se refera la birouri pentru femei care lucreaza de acasa si care au o libertate mai mare de decorarare si nu la decorarea unui spatiu de lucru dintr-o cladire de birouri.

Si nu, bugetul nu trebuie sa fie foarte mare. Din contra chiar, cele mai multe decoratiuni sunt simple, usor de pus in practica si relativ ieftine, sigur cu exceptia cazului in care se doreste amenajarea unui birou de lux. In rest insa, solutiile sunt simple si arata bine, astfel ca pur si simplu MERITA!

Tags : birou femei

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.