close
Idei

Casa superba pe lacul Como

Cred cu tarie ca zona lacului Como din Italia este in top 10 cele mai frumoase locuri din lume si cu siguranta nu sunt singurul. Dovada in acest sens stau zecile de hoteluri si pensiuni care au aparut la malurile sale, dar si faptul ca mii de oameni din intreaga lume sunt dispusi sa plateasca substantial pentru a avea parte de o vacanta acolo.

Zona este populata si de catre oameni cu posibilitati financiare mari, care si-au construit proprietati luxoase in genul celei pe care o vedeti mai jos o proprietate scoasa la vanzare pentru suma de 7 milioane de Euro. E o suma mare, chiar si pentru cei cu posibilitati financiare mari, insa este o casa cu o suprafata locuibila de peste 550 de metri patrati, cu 6 dormitoare, o sauna, 8 bai, crama proprie si altele asemenea.
lacul como 26

lacul como 25

lacul como 24

lacul como 23

lacul como 22

lacul como 21

lacul como 20

lacul como 19

lacul como 18

lacul como 17

lacul como 16

lacul como 15

lacul como 14

lacul como 13

lacul como 12

lacul como 11

lacul como 10

lacul como 9

lacul como 8

lacul como 7

lacul como 6

lacul como 5

lacul como 4

lacul como 3

lacul como 2

lacul como
Cred ca interiorul conteaza mai putin in acest caz, el regasindu-se in tiparele caselor de lux din zona, cu dormitoare mari si incaperi mari in general; ce conteaza cu adevarat si factorul care urca pretul semnificativ este exteriorul, fiind o casa cu deschidere directa catre Lacul Como. Proprietatea gazduieste mai multe terase, atat pe iarba verde, cat si pe bitum si toate au vedere catre frumosul lac.

Casa este construita in asa fel incat dormitoarele au vedere catre lac, ferestrele sunt mari, uneori aproape cat tot peretele, astfel incat viitorii proprietari sa se poata bucura de priveliste in orice moment.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.