close
Idei

Coltare: idei si modalitati de folosire

Cred ca mai toti avem spatii nefolosite in casa sau, mai rau, anumite accesorii sau chiar tipuri de mobila care nu utilizeaza spatiul pe care il ocupa in cel mai eficient mod. Unul dintre motivele acestor probleme are la baza faptul ca oamenii nu folosesc intoteauna coltare, chiar daca exista variante aproape pentru orice: de la paturi la canapele si de la birouri pana la rafturi si altele asemenea; si toate acestea reunesc un aspect comun: salveaza spatiu  si ofera oportunitatea de a depozita lucruri in zonele dificile ale locuintei, tocmai pentru ca respectivele lucruri sa nu ocupe spatiu in mod inutil in alta parte a casei.
coltare

coltare 2

coltare 3

coltare 4

coltare 5

coltare 6

coltare 7

coltare 8

coltare 9

coltare 10

coltare 11
Mai mult, exista si variante pentru exterior, pentru terase si pentru bucatarii de vara (si nu numai), unele dintre ele fiind chiar rezistente la apa si la temperaturi scazute. Si la exterior, ele ofera aceleasi avantaje.

Personal, pe interior, birourile si coltarele de bucatarie sunt poate cele mai folosite, iar asta deoarece:
1) cei care lucreaza la birouri au sansa sa se poata “imprastia” pe intregul birou si sa aiba acces la mai multe documente in acelasi timp;

2) coltarele de bucatarie substituie cu succes scaunele, oferind mai multor oameni sansa de a avea acces la masa in acelasi timp, lucru care nu ar fi posibil cu ajutorul scaunelor fara ca acest lucru sa implice si o scadere a confortului;

Nu in ultimul rand, coltarele pot servi si ca suport pentru electronice, dar sunt de asemenea si biblioteci excelente, mai ales atunci cand sunt asociate in mod inteligent cu spatii de lucru.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.