close
Baie

Idei de bai mici – cateva exemple noi

In baile mici, solutiile cele mai des intalnite sunt solutiile practice, dar care nu intotdeauna sunt aspectuoase. E drept, aspectul trebuie sa primeze, asa cum am spus de n ori aici, pe freshhome.ro, insa in articolul de astazi va aratam ca nu intotdeauna designul trebuie sa lipseasca cu desavarsire.

Acum, depinde la ce facem referinta cand vorbim de bai mici: daca ne referim la asa-numitele “half bathrooms”, adica doar cu chiuveta si cu vas de toaleta, atunci lucrurile se complica putin, pentru ca nu e mare lucru in materie de design, respectiv nu se pot face decat cateva schimbari in materie de accesorii si cam atat. Daca vorbim, in schimb, de bai complete, lucrurile stau 100% diferit, dovada fiind pozele de mai jos, care sunt de la un important eveniment de decoratiuni si arhitectura din Europa ce tocmai si-a deschis portile luna trecuta.
bai mici 13

bai mici 12

bai mici 11

bai mici 10

bai mici 9

bai mici 8

bai mici 7

bai mici 6

bai mici 5

bai mici 4

bai mici 3

bai mici 2

bai mici
E o chestie si de buget pana la urma, dar si de preferinte. Daca pana acum se mergea pe chestii minimaliste, ei bine, tendinta a evoluat oarecum, astfel ca acum se merge spre un minimalism in care se poarta formele… mai ciudate, dar cu utilizare intuitiva si simpla. E timpul sa zicem adio definitiv bateriilor cu doua robiete, sa zicem adio chiuvetelor acelora de metal, unele chiar cu aspect militaresc, intrucat se gasesc altele, mult mai aspectuoase, care nu ocupa nici spatiu mult si nici sunt foarte scumpe.

 

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.