close

Va mai amintiti articolul despre cazi de lux? Am tot vorbit pe freshhome.ro ba despre vile de lux, ba despre dormitoare si bucatarii elegante; astazi o sa va aratam 20 de modele de bai de lux, modele care pot fi implementate treptat si in locuinta personala, asta bineinteles, in masura in care spatiul si bugetul o permit.

Daca va pasa de aspectul baii(lor) si daca tratati aceasta incapere ca orice alta camera din casa, atunci trebuie sa vedeti pozele de mai jos. Unele dintre ele necesita investitii relativ mari, insa unele pot fi realizate usor, mai ales in casele in care spatiul alocat baii este unul suficient.
bai de lux 6

baie de lux 1
baie de lux 2
baie de lux 3
baie de lux 4
baie de lux 5
bai de lux 15
bai de lux 16
bai de lux 7
bai de lux 8
bai de lux 9
bai de lux 10
bai de lux 11
bai de lux 12
bai de lux 13
bai de lux 14
bai de lux 20
bai de lux 17
bai de lux 18

bai de lux 19
A se observa ca multe dintre baile de mai sus sunt foarte largi, luminoase si pe deasupra, majoritatea au un element foarte sic: cada pe suport propriu. Achizitionarea si instalarea unei cazi pe suport propriu este cu siguranta un lucru extrem de elegant, care va crea o senzatie similara cu cea de la spa.

Un alt element comun al celor 20 de bai de lux de mai sus e lemnul. Pentru a obtine un efect vizual mai puternic, piesele din lemn nu trebuie sa fie vopsite in culori puternice, ci mai degraba in nuante cat mai apropiate de culoarea naturala a lemnului.
In plus, este necesar ca baia sa fie bine luminata, mai ales in cazul celor care adopta un stil modern. Acolo unde a fost posibil, proprietarii caselor de mai sus au instalat o cada in dreptul ferestrei, tocmai pentru ca baia sa fie transformata intr-o oaza de relaxare. Totusi, nu intotdeauna acest lucru e posibil, intrucat structura fiecarei case este unica, deci nu toti oamenii isi pot permite reamenajari capitale in baie.

Tags : baie de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.