close
Idei

Cel mai scump apartament de inchiriat din lume

New York-ul este cel mai scump loc din lume, aproape din toate punctele de vedere, chiar daca se spune ca pretul imobilialelor din Anglia depaseste deseori preturile chiriilor din New York. Insa in realitate, nu veti gasi prea curand un apartament in Londra care sa fie de inchiriat pentru umatate de milion de dolari pe luna.

Apartamentul se afla in cadrul unui hotel din lantul Pierre Hotel Residences si ocupa intregul etaj (al 39-lea, dintre toate cele 41 ale hotelului). De asemenea, o clauza contractuala deosebita in contextul pretului obliga chiriasii sa stea minim 30 de zile, timp in care nu pot subinchiria mai departe apartamentul. Totusi, inchirierea apartamentului atrage cu sine o serie de beneficii, printre care si acces la centrul spa al hotelului, la intregul set de servicii concierge, precum si la un serviciu de butlering de lux, care include si un sofer la limuzina Jaguar.

cel mai scump apartament de inchiriat din lume

cel mai scump apartament de inchiriat din lume 3

cel mai scump apartament de inchiriat din lume 4

cel mai scump apartament de inchiriat din lume 5

cel mai scump apartament de inchiriat din lume 6

cel mai scump apartament de inchiriat din lume 7

cel mai scump apartament de inchiriat din lume 8

cel mai scump apartament de inchiriat din lume 9

cel mai scump apartament de inchiriat din lume 10

cel mai scump apartament de inchiriat din lume 11
Apartamentul este din nou disponibil pentru inchiriere, asta dupa ce a fost listat pentru prima data pe piata imobiliara de inchiriat imobile de lux in luna noiembrie a anului 2014. Pe langa locatia exclusivista a cladirii in care este situat apartamentul (in Manhattan, in Upper East Side, in apropiere de Central Park), apartamentul se bucura si de un trecut destul de glorios, el fiind locuit in trecut si de catre Elizabeth Taylor, Yves Saint-Laurent si multi altii.

Acum, jumatate de milion de dolari pe luna e un pret enorm, chiar si pentru cei mai bogati dintre americani. Din acet motiv, apartamentul este inchiriat doar de catre si pentru inalti demnitari si/sau sefi de corporatii, pentru care oricum costurile sunt deductibile sau daca nu, pentru care costurile sunt doar o mica parte din contractele negociate pe parcursul sederii.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.