close
Idei

Idei de rafturi pentru camere de copii

Astazi vorbim despre rafturi pentru camere de copii. De ce? Pentru ca, chiar daca nu par, ele reprezinta o componenta foarte importanta pentru camerele copiilor si nu numai. Al alcatuit pentru voi o colectie de aproape 20 de poze, menite sava inspire, dar totodata sa va arate ce posibilitati aveti la acest capitol, dar si sa vedeti ca eista solutii low cost.

Acum, este evident ca nevoile sunt diferite in functie de varsta, insa in principiu, am selectat pentru mai toate varstele. Sunt foarte populare in ultimul timp rafturile ce par ramurile unui copac, care nu au o forma regulata, dar carese aseamana crengilor. Foarte populare sunt si rafturile unice, de forma geometrica, insa din pacate, au un pret: nu sunt practice daca nu sunt mari, iar daca sunt mari, ocupa din suprafata verticala a peretelui destul de mult, deci nu prea pot fi amplasate pe peretii carora le-au fost alaturate piese de mobilier masive.
rafturi pentru camere de copii 18

rafturi pentru camere de copii 17

rafturi pentru camere de copii 16

rafturi pentru camere de copii 15

rafturi pentru camere de copii 14

rafturi pentru camere de copii 13

rafturi pentru camere de copii 12

rafturi pentru camere de copii 11

rafturi pentru camere de copii 10

rafturi pentru camere de copii 9

rafturi pentru camere de copii 8

rafturi pentru camere de copii 7

rafturi pentru camere de copii 6

rafturi pentru camere de copii 5

rafturi pentru camere de copii 4

rafturi pentru camere de copii 3

rafturi pentru camere de copii 2

rafturi pentru camere de copii
Daca tot vorbim de peretele vertical, cred ca una dintre cele mai bune intrebuintari ale spatiului este amenjarea pe verticala. Fie ca vorbim despre paturi supraetajate sau despre un ansamblu in care sus e amenajat un spatiu de odihna, iar jos e pusa o canapea sau un birou, decorarea pe verticala creeaza mult mai mult spatiu liber ce poate fi folosit pentru joaca sau pentru celelalte nevoi ale copiilor.

Chiar si scarile pot fi folosite pe post de rafturi, cu mentiunea ca design-ul trebuie gandit din timp, astfel incat sa se poata amenaja spatiu de depozitare pentru carti si/sau jucarii. Nu in ultimul rand, foarte important, micutii trebuie obisnuiti ca, de indata ce termina de folosit un obiect pe care l-au luat de pe unul dintre rafturi, sa il puna la loc, tocmai pentru a pastra o oarecare ordine. Altfel, coreland cu toate celelalte obiecte din camerele pentru copii, e foarte usoara crearea unui haos adevarat in incaperile respective.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.