close
BirouriIdei

Sfaturi pentru organizarea biroului si a spatiului de lucru

Am mai scris despre birouri pe freshhome.ro. Daca va aduceti aminte, v-am mai aratat idei de amenajare a biroului pentru cei care lucreaza de acasa si modele personalizate. Astazi in schimb, avem pregatit ceva mai mult: o colectie cu cele mai reusite modele de birouri pentru acasa, dar si cateva sfaturi de organizare, astfel incat sa fiti cat mai eficienti in timpul muncii.

birou 16

birou 15

birou 14

birou 13

birou 12

birou 11

birou 10

birou 9

birou 8

birou 7

birou 6

birou 5

birou 4

birou 3

birou 2

birou
Regula numarul unu a decorarii spatiului de lucru spune ca pentru a fi productivi, oamenii trebuie sa aiba la indemana toate lucrurile de care au nevoie. Altfel spus, rezervati-va spatiu astfel incat sa puteti utiliza produsele de birotica (si nu numai) fara sa va ridicati de pe scaun sau fara sa fie nevoie sa faceti o pauza.

Al doilea lucru de care trebuie sa tineti cont e faptul ca toate decoratiunile artistice pot imbunatati aspectul camerei, insa ele pot scadea drastic productivitatea. Astfel, singura optiune este sa nu le plasati in raza vizuala a biroului, ci mai degraba undeva in spatele scaunului principal.

Al treilea lucru de care trebuie sa tineti cont la organizarea biroului este spatiul disponibil. De exemplu, daca aveti norocul sa aveti rafturi deasupra biroului, atunci o parte din instrumentele de birotica pot fi plasate pe primul raft, scutind astfel o multime de spatiu.

Daca inca nu aveti mobila pentru spatiul de lucru, atunci nu va aruncati dupa cel mai mic pret. E mult mai inteligent sa va comandati un birou adaptat pentru nevoile voastre, cu toate spatiile de stocare necesare, decat sa alegeti cel mai mic pret, poate si in detrimentul confortului.

Ultimul aspect pe care vreau sa-l punctez e cel al peretelui vertical. Studiile arata ca o planseta lavabila pe care sa va notati ideile si sarcinile zilnice imbunatateste productivitatea cu pana la 35-40%, lucru care in mod cert nu poate aduce decat schimbari in bine.

Tags : amenajare birou

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.