close
Idei

Design interior 2013 – iata tendintele pe care trebuie sa le aveti in vedere

Daca vorbim de design interior, atunci automat vorbim si de tendinte anuale, tendinte care se schimba de la un an la altul in functie de colectiile designer-ilor, precum si de actualitatile  vremii. Evolutia e demonstrata nu doar de pozele din revistele de arhitectura si design interior 2013, ci si de schimbarile care au loc in casele unor factori de opinie. Tocmai de aceea, pentru articolul de astazi v-am pregatit ceva special, anume tendintele de anul acesta, cat si o parte dintre lucrurile pe care le vom vedea “pe piata” in anii ce urmeaza.

design interior 15

design interior 14

design interior 13

design interior 12

design interior 11

design interior 10

design interior 9

design interior 8

casino online real money alt=”design interior 7″ src=”http://freshhome.ro/wp-content/uploads/design-interior-71.jpg” width=”600″ height=”396″ />

design interior 6

design interior 5

design interior 4

design interior 3

design interior 2

design interior
A se observa faptul ca din ce in ce mai multe decoratiuni metalice apar in tot mai multe case. Marea majoritate sunt din bronz sau din metale usoare si sunt vopsite astfel incat sa se incadreze in orice camera. Mai mult, gama existenta pe piata e suficient de bogata incat obiectele decorative sa poata fi introduse in orice stil, fara a da senzatia ca se afla “din greseala” in camera.

In plus, daca va uitati bine pe pozele de mai sus, au reinceput sa apara tapeturile pe pereti, cat si imitatiile de piata in interiorul camerelor. Chiar daca nu sunt un lucru nou in industria design-ului interior, astfel de decoruri sunt tot mai prezente si, pare-se, vor fi inca la moda si in urmatorii 2-3 ani.

Terminam acest articol cu o combinatie pe care probabil ati vazut-o, dar careia nu i-ati dat o importanta foarte mare: la clasica combinatie de alb-negru se mai adauga o culoare de contrast. Voila! Combinatia finala e una de efect, cu atat mai mult cu cat albul si negru sunt desfasurate in modele moderne.

Tags : tendinte design interior

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.