close
Idei

Dressing modern – cum sa va folositi spatiul din case!

Un dressing modern sau macar un dressing intr-o casa e un concept dorit de multi, problema principala din spatele lui fiind nimic altceva decat spatiul pe care il necesita si nimic altceva. Sigur, acest concept este super versatil, intrucat elementele lui sunt interschimbabile si au la baza obiecte ce pot lua forme si dimensiuni diferite: dulapuri, cel putin o oglinda si spatiu.

Ideea principala este sa va asigurati ca nu umblati cu jumatati de masura si ca, odata ce v-ati decis pentru o asemenea incapere, trebuie amenajata dupa standarde ridicate, anume trebuie folosite surse bune de iluminare, preferabil nu doar o lustra in centrul camerei, mai ales daca vorbim de lumina calda. De ce? Sunt mai degraba luminile orientate oblic din partea posterioara a oglinzilor, tocmai pentru a da o imagine cat mai buna chiar si pe timp de seara, dar si pentru a nu avea umbre pe corp, asa cum se intampla in cazul surselor de lumina pozitionate in centrul camerei, pe peretele superior.

Unul dintre avantajele majore ale ideii de dressing e faptul ca elimina nevoia de a tine haine si dulapuri in dormitoare si/sau in alte spatii din case, ori asta inseamna mai mult spatiu locuibil, dispare senzatia de camera incarcata si asa mai departe.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.