close
Idei

Mese de sticla in living – cateva idei

Mesele de sticla sunt obiecte considerate adesea de lux si arareori gasite in casele obisnuite, mesele de lemn fiind mult mai preferate si mai accesibile cand vine vorba de pret. Acum, chiar daca ofera un efect vizual mult mai placut, exista cateva aspecte care trebuie luate in considerare. Daca sunt mai rar intalnite, daca sunt luxoase, asta nu inseamna ca sunt intotdeauna mai bune.

In primul rand, sa vorbim despre avantaje: sunt mai usoare, adesea mai usor de transportat, arata mai bine decat clasicele mese de lemn, acele obiecte gigant greoaie si care ocupa spatiu foarte mare in orice incapere. Totusi, multe dintre mesele pe care le-am expus mai jos sunt demontabile, ceea ce inseamna ca sticla poate fi demontata si depozitata in plan vertical, unde nu ocupa spatiu prea mult. De asemenea, trebuie luat in considerare si faptul ca ofera oricarei camere un aer modern si ca, mai ales in camerele albe, continua si potenteaza iluzia de spatiu.

De asemenea, chiar daca se spune ca sticla este casabila, majoritatea meselor au in componenta straturi groase de sticla, care paradoxal, sunt surprinzator de groase. Cat despre cele care nu au straturi groase, ele nici nu merita aduse mai mult in discutie, intrucat nu sunt o achizitie buna.
mese de sticla 25

mese de sticla 24

mese de sticla 23

mese de sticla 22

mese de sticla 21

mese de sticla 20

mese de sticla 19

mese de sticla 18

mese de sticla 17

mese de sticla 16

mese de sticla 15

mese de sticla 14

mese de sticla 13

mese de sticla 12

mese de sticla 11

mese de sticla 10

mese de sticla 9

mese de sticla 8

mese de sticla 7

mese de sticla 6

mese de sticla 5

mese de sticla 4

mese de sticla 3

mese de sticla 2

mese de sticla
Bun, acum sa vorbim despre dezavantaje sau, ma rog, lucruri la carei cei care isi cumpara un astfel de obiect pentru living sau birou trebuie sa aiba grija. In primul rand, sticla se zgarie usor, deci o astfel de masa e potrivita numai pentru luata masa, pentru conferinte, dar in niciun caz pentru gatit.

De asemenea, exista o tendinta destul de deranjanta din punctul meu de vedere, anume mese de sticla cu un singur suport mai gros, fix in dreptul centrului de greutate. Nu sunt neaparat un lucru rau, insa daca masa respectiva primeste o distributie de forte inegala, e foarte posibil sa se incline sau chiar sa se rastoarne, lucru care nu se intampla la mesele cu 4 picioare.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.