close
Case & VileIdei

Resedinta construita in stil clasic englezesc in Houston, Texas

Resedinta de astazi se afla in Houston, Texas si poarta denumirea de Bayou Breeze. Este localizata intr-unul dintre cele mai selecte cartiere rezidentiale si a fost proiectata de catre cei de la Curtis & Windham, una dintre firmele de top de arhitectura din New York.

Cu o suprafata de 1488 de metri patrati, resedinta se compune dintr-o casa cu 6 dormitoare, 8 bai, si 2 sufragerii, fiecare dintre ele fiind decorate intr-un stil traditional englezesc, dupa cum se poate vedea in pozele de mai jos.living bayou breeze living 2 bayou breeze
A se observa cele 2 tipuri de sufragerii: una e mai formala, adaptata pentru intalnirile oficiale in cadru restrans, in timp ce cea din poza a doua e numai buna de petrecut timpul impreuna cu prietenii.
dormitor de lux
Dormitorul e de-a dreptul superb. Cu o suprafata de aproape 35 de metri patrati, el contine un pat king size cu baldachin, insa dupa cum se poate vedea in poza de mai sus, in dormitor mai este amenajat si un spatiu pentru fotolii.
bayouu breeze living sufrageria principalasemineu
La capitolul amenajari exterioare, Bayou Breeze sta surprinzator de bine, chiar daca iese un pic din tiparul clasic englezesc. Are o piscina in jurul careia se gasesc sezlonguri, precum si o zona cu bar si un grill unde se poate gati in aer liber.
piscina exterior bayou breeze bar exterior
Resedinta a fost construita in jurul anului 2000, iar amenajarile interioare au fost finalizate ceva mai tarziu, ele fiind semnate de catre Bunny Williams. Listata initial pe piata imobiliara la pretul de 35 de milioane de dolari, resedinta este la vanzare chiar si in ziua de astazi, insa la un pret cu aproape 50% mai mic.
bayou breeze front view gradina stil englezesc Bayou-Breeze-Houston-4

Tags : casadesign englezescresedinta texasvila

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.