close
Arhitecturi

Raffles Praslin, o super resedinta din insulele Seychelles

Pentru cine crede ca Africa este in totalitate un continent sarac, urmatoarele imagini o sa il/o faca sa isi schimbe parerea: resedinta de astazi, localizata in republica Seychelles, mai exact in nordul Praslinului, la doar o jumatate de ora distanta de aeroport, aceasta resedinta poarta numele de Raffles Praslin si este una dintre cele mai elegante vile de lux din lume.

Amplasata la doar cateva zeci de metri de apele oceanului Indian, vila se intinde pe o suprafata de 1000 de metri patrati si face parte dintr-un complex de alte 85 de vile de lux. Totusi, fara a avea contact prea mare cu “casele” vecine, cei care ii calca pragul se pot bucura de niste privelisti de-a dreptul superbe ale oceanului Indian, cat si de plajele curate si umbrite de cocotieri din vecinatate.

terasa resort praslin
vede resort

Langa fiecare dormitor principal exista cate o baie, in care se gaseste cate o cada precum cea de mai sus, loc in care se pot petrece ore intregi de relaxare in compania sunetelor oceanului. Imaginile sunt de-a dreptul magice mai ales in preajma apusului, atunci cand soarele se scufunda in ocean, iar totul in jur capata nuante rosiatice. Dupa cum va vor spune toti cei care au avut ocazia sa petreaca un concediu in insulele Seychelles, cateva zile intr-o astfel de vila pot fi o experienta unica in viata, care cu siguranta nu va fi uitata prea usor.

Raffles-Praslin-Resort-Seychelles-7
Raffles-Praslin-Resort-Seychelles-1

In vila se poate si gati, asta desi majoritatea celor care ii calca pragul prefera sa comande de la un restaurant din apropiere, specializat in gatirea pestilor si a fructelor de mare. Desigur, pentru cei care prefera mancarea clasica, exista si restaurante in zona care ofera si asa ceva, insa majoritatea turistilor prefera un meniu specific insulelor Seychelles.

imagine insulele seychelles
Raffles-Praslin-Resort-Seychelles-3

[Sursa: luxatic.com]

Tags : insulele seychellesresedinta de luxvile de lux

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.