close
Mobila

Biblioteci pentru apartament si nu numai – cateva idei nonconformiste

Oamenii care se incapataneaza sa ramana impotriva curentului inculturii sunt de apreciat pentru staruinta de care dau dovada. Intr-o epoca in care se citeste din ce in ce mai putin, fie pe fondul fenomenului amintit mai sus, fie pentru ca unii prefera sa citeasca in format electronic, cei care isi fac biblioteci pentru apartament si nu numai isi dezvolta nu numai gradul de cultura, cat si valoarea casei, mai ales daca recurg la amenajari ca cele de mai jos.

Pentru astazi am ales o colectie de biblioteci pentru apartament, dar nu ideile clasice pe care le-am mai discutat de-a lungul timpului pe aici, ci idei pentru locuinte cu spatiu nu foarte mult avut la dispozitie. Solutiile propuse de noi vizeaza atat amplasarea bibliotecilor in spatii mici, cat si solutii de incorporare a bibliotecilor in peisagistica generala a camerelor fara sa altereze imaginea de ansamblu, ba chiar din contra, sa o infrumuseteze.
biblioteci-pentru-apartament-23

biblioteci-pentru-apartament-22

biblioteci-pentru-apartament-21

biblioteci-pentru-apartament-20

biblioteci-pentru-apartament-19

biblioteci-pentru-apartament-18

biblioteci-pentru-apartament-17

biblioteci-pentru-apartament-16

biblioteci-pentru-apartament-15

biblioteci-pentru-apartament-14

biblioteci-pentru-apartament-13

biblioteci-pentru-apartament-12

biblioteci-pentru-apartament-11

biblioteci-pentru-apartament-10

biblioteci-pentru-apartament-9

biblioteci-pentru-apartament-8

biblioteci-pentru-apartament-7

biblioteci-pentru-apartament-6

biblioteci-pentru-apartament-5

biblioteci-pentru-apartament-4

biblioteci-pentru-apartament-3

biblioteci-pentru-apartament-2

biblioteci-pentru-apartament
Bineinteles, e foarte probabil ca, in functie de spatiul avut la indemana, sa nu se gaseasca in comert piese pe marimile necesare pentru casele voastre, fara ca asta sa insemne ca nu se poate face la comanda. Personal, sunt adeptul functionalitatii in detrimentul designului atunci cand vine vorba de carti, insa suntem pe un blog de design interior, motiv pentru care trebuie sa luam in considerare si partea estetica.

Cateva lucruri de luat in considerare ar fi ca locul unde va amplasati biblioteca trebuie sa nu aiba un aer umed, tocmai pentru ca celuloza din file este higroscopica si atrage apa. De asemenea, o idee buna ar fi sa nu lasati cartile descoperite, tocmai pentru ca aduna praf rapid, ori acolo unde e praf, apar si cari, microorganisme care pot provoca mai apoi alergii si probleme dermatologice.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.