close
Baie

Bai de lux – concepte noi

Am mai vorbit de-a lungul timpului pe freshhome.ro despre bai de lux si cu siguranta nu o sa ne oprim la acest articol, pentru ca mereu apar idei noi, unele mai usor sau mai greu de implementat, dar care in definitiv au rolul sa va inspire pentru a va crea propriul vostru mini spa in casele proprii.

Pe langa confortul pe care il ofera astfel de bai ca cele de mai jos, ele mai aduc un avantaj: cresc valoarea casei, nu neaparat prin prisma dotarilor (desi si ele contribuie), ci mai degraba prin unicitate si prin efectul pe care il au asupra persoanelor care intra pentru prima data intr-o astfel de baie.
bai de lux

bai de lux 2

bai de lux 3

bai de lux 4

bai de lux 5

bai de lux 6

bai de lux 7

bai de lux 8

bai de lux 9

bai de lux 10

bai de lux 11

bai de lux 12

bai de lux 13

bai de lux 14

bai de lux 15

bai de lux 16

bai de lux 17

possibile uso x tappeto
possibile uso x tappeto

bai de lux 19

bai de lux 20

bai de lux 21

bai de lux 22
Ce se observa din colectia de poze de mai sus? Simplitatea. Sigur, daca vorbim de bai de lux in apartamente obisnuite, poate pozele de mai sus nu sunt foarte de ajutor, insa acolo unde spatiul o permite, probabil ca un design similar sau asemanator celor din jur ajuta.

In general, pentru a avea un astfel de efect vizual, e necesara o camera separata pentru baie, preferabil una destinata doar pentru cada si alte accesorii. Stiu, un pic greu de implementat in casele obisnuite.

Totusi, un lucru usor de implementat e simplitatea. La modul real, oare chiar e nevoie de masina de spalat in baie? De accesorii pentru machiat? Probabil ca se pot gasi si alte solutii, respectiv alte locuri pentru obiectele mentionate mai sus. Cateva prosoape, dulapuri cu minimul necesar, ar trebui sa fie de ajuns, repet, daca spatiul o permite. Daca nu, e mai bine sa mergeti pe functionalitate in detrimentul design-ului, cu mentiunea ca chiar si asa, se pot gasi solutii pentru a va transforma baia intr-o oaza de relaxare.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.