close

Daca va ganditi cum sa concepeti un proiect original pentru imbunatatirea sau schimbarea aspectului casei voastre trebuie sa luati in considerare si cateva sfaturi. Indiferent ca e vorba de bucatarie, dormitor sau sufragerie trebuie sa va documentati si sa alegeti varianta optima pentru voi. Nu trebuie sa alegeti ideile costisitoare pentru ca puteti redecora si cu bani putini, numai ca trebuie sa va puneti in ordine toate gandurile. Transformati fiecare idee intr-o distractie si intr-un joc al imaginatiei.Am structurat pentru voi 6 sfaturi deloc costisitoare, dar care au un efect ce poate depasi orice asteptare cand vine vorba de aspectul conferit unei camere:

1. Inveseliti camera cu o planta

Un element viu colorat intr-o incapere va va ajuta sa o readuceti la viata. Nu e nevoie sa cheltuiti bani multi la florar. Este sufiecienta si o ramura inflorita taiata dintr-un copac primavara, de exemplu. Alegti o vaza cocheta si veti schimba atmosfera camerei.

aranjament floral1

aranjament floral2

2. Lasati cateva lemne in semineu

Un semineu poate defini spatiul prin simpla sa arhitectura. Un teanc de lemne gata pentru foc va vor ajuta sa completati decorul rustic. Indiferent de anotimp puteti sa aveti aceste elemente de decor. Iarna e normal ca tabloul va fi perfect: lumina focului si sunetul lemnelor arzand va face ca romantismul camerei sa atinga cote maxime.

semineu

3. Lasati ceva aruncat cu stil in camera.

Puteti sa lasati o patura dintr-un material fin si colorata aruncata pe pat sau pe canapea. Va fi acea pata de culoare si acel lucru nepus la locul lui care va schimba tot ce e in linie in incapere. Va poate fi de altfel la indemna daca va e racoare si vreti sa stati pe canapea si sa cititi o carte sau sa atipiti inainte sa incepeti activitatile casei.
dormitor
4. Baia trebuie sa aiba prosoape albe

Pastrati un teanc de prosoape albe in baie. Schema de culori monocromatice este linistitoare pentru privire, astfel spatiul va denota claritate si prospetime. In plus, puteti aseza langa ele o vaza cu cateva flori de sezon.

baie decor

5. Accesorizati masuta de cafea

O masa mare de cafea poate deveni un imens bloc de lemn de culoare inchisa, care sa intristeze aspectul unei camere. Incercati sa luati cateva carti de pe raft (chiar pe cele preferate) si asezati-le pe masa. Asa le veti avea la indemana mereu, iar spatiul va deveni mai luminos si mai familiar. Iar in acelasi timp, cartile voastre se vor bucura de o atentie deosebita. Puteti adauga o lumanare parfumata cu o forma deosebita sau alte mici accesorii de interior si veti completa reteta decorului.

masuta cafea

6.  Folositi vesela cea mai frumoasa

Cu totii avem in dulapurile din bucatarie vesela cea buna, pe care o tinem pentru ocazii speciale. Nu va mai temeti sa o folositi! Chiar daca nu petreceti prea mult in jurul mesei de bucatarie, aveti grija ca atunci sa o faceti sa arate spectaculos. Florile continua sa fie elementul definitoriu pentru inveselirea oricarui decor.

masa cina

Speram ca v-au ajutat cateva din sfaturile noastre. Trebuie sa gasiti acea cale de mijloc si sa va simtiti relaxati la voi acasa.  Numai voi sunteti singurii care isi pot imagina si pune in practica toate ideile personalitatii voastre!

Fresh Home  gaseste solutiile practice pentru locuinta voastra!

Tags : amenajareapartamentarhitecturabaiecameracamera de zicasadecordesigndesign dormitordesign interiorlocuintamobilaMobilierpatresedintasemineuspatii micispatiusufragerie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.