close

Momentul servirii mesei in familie este acela care reuseste sa stranga toti membrii intr-un loc si ii face sa socializeze.

Unele camere de servit masa sunt, in general, aranjate standard: o masa cu scaune, un dulap si o sursa de lumina ( cel mai adesea este folosit un candelabru). Daca dispuneti de un spatiu mai mare puteti adauga si alete elemente de decor.

Principalul punct de atractie intr-o astfel de camera este masa. Este nevoie de un spatiu proeminent pentru a o pune in valoare si a definitiva imaginea. Inainte de a cumpara o masa trebuie sa tineti seama de spatiu, stilul camerei si de ce tip de atmosfera vreti sa creati. Scaunele trebuie sa fie si ele in ton cu masa si preferintele voastre. Puteti opta pentru scaune rabatabile la masa sau chiar o bancheta. Senzatia este uimitoare, aduceti putin din mesele servite la bunici in propria casa.

sufragerie4

sufragerie3

sufragerie2

sufragerie1

masa sufragerie5

masa sufragerie4

masa sufragerie2

masa sufragerie1

masa sufragerie

masa cina

De altfel sala de mese din casa voastra poate avea si alte utilizari, in functie de amenajare. Poate fi biroul de acasa, mai spatios si mai cald decat cel clasic. Puteti avea si spatii de depozitare mult mai mari decat la munca.

Daca dispuneti de o casa mai mare, cu ferestre mari va recomandam sa amenajati sala de mese in imediata apropriere a acestora. Asa veti putea privi afara in gradina si sa va bucurati de o atmosfera romantica, mai ales seara in timpul servirii cinei.

Aceasta zona trebuie neaparat sa contina un candelabru sau o sursa de lumina montata deasupra mesei. Fie ca va place stilul contemporan, avangardist sau nonconformist, aveti grija la dimensiunile alese, sa nu capteze toata atentia, iar restul camerei sa fie pus in umbra.

Nu uitati ca sala de mese nu este nici bucataria si nici sufrageria voastra. Este destinata doar servirii mesei si discutiilor in familie. Poate fi folosita si pentru o reuniune de familie sau sarbatorirea unei zile de nastere. Pentru astfel de momente va recomandam sa gasiti spatiu si sa va amenajati un minibar pentru ca persoanele prezente sa se serveasca singuri si astfel v-a fi intregit sentimentul de acasa in spiritul familiei si al persoanelor dragi.

Fresh Home descopera cele mai bune idei de amenajare pentru voi!

Tags : amenajarecamera de mesedecordesigndulap sufrageriemasa sufragerieredecorare casasala de mesescaun sufrageriesufragerie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.