close
Idei

Semineu de marmura: 10 idei pentru voi!

Am vazut recent in casa unui prieten un semineu de marmura sau, ma rog, placat cu marmura si mi-am dat seama ca nu am vorbit niciodata despre acest subiect pe freshhome.ro. Bineinteles, nu vorbim despre un semineu de marmura exclusiv, ci doar de unul placat cu marmura, dar care este facut de caramida la interior.

De ce marmura? Pentru ca este un material care poate fi prelucrat sa arate bine in orice conditii, pentru ca este un material scump care se adauga la valoarea imobilului, pentru ca este un material elegant si pentru ca poate fi relativ usor de pregatit, astfel incat sa se adapteze oricarui stil, indiferent ca este pus intr-un dormitor clasic sau modern.
semineu de marmura 10

semineu de marmura 9

semineu de marmura 8

semineu de marmura 7

semineu de marmura 6

semineu de marmura 5

semineu de marmura 4

semineu de marmura 3

semineu de marmura 2

semineu de marmura
Unul dintre lucrurile interesant este ca semineul devine punct focal in camera, mai ales atunci cand este aprins, dar numai atunci cand este in living sau intr-o incapere mai mare. Intr-un dormitor, patul pozitionat pe mijloc este aproape intotdeauna punctul focal dominant, semineul devenind principal doar din perspectiva utilizatorilor.

Eventual, un trend care mi se pare la fel de elegant, nu trebuie ca in jurul semineului tot peretele sa fie de marmura. In unele camere chiar nu se preteaza, plus ca marmura e destul de scumpa. Totusi, o centura de o alta culoare poate functiona la fel de bine, mai ales ca pune in evienta semineul si, daca marmura este suficient de groasa, poate functiona si pe post de suport pentru rame foto sau chiar anumite suveniruri.

Tags : marmurasemineu

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.