close

 Florile … simbolul delicateței, frumuseței și prospețimii! Ce ar putea fi mai bun pentru decorarea caselor noastre? Florile sunt considerate a fi un element decorativ important care dă viață în orice spatiu interior, si care ofera o stare de spirit naturala, plina de încântare si bucurie. Cu toate astea, designul vazelor poate varia în funcție de stilul casei/ camerei. Vazele, care evidențiază frumusețea florilor sunt un accesoriu indispensabil care nu poate fi absent din orice casă, de la clasica la cea mai contemporana. Dacă sunteți în căutare de modele originale de vaze pentru un interior modern, sau chiar minimalist, veți găsi în acest articol o colecție interesantă de modele de vaze inovatoare, care vor aduce un aspect foarte unic in casele dvs.
vaza cretaDaca iti place stilul urban decorativ, te vei indragosti de aceste vaze minunate care iau forma de cladiri: foarte originale și foarte atractive!
vaza contemporanaPentru un stil modern, dar foarte subtil, poti opteza pentru aceste vase simple, albe, cu o siluetă neagră, care preiau forma de vaza intr-un aspect foarte grafic.
vaza lfori originalaDe ce sa nu acoperi vaza cu o rochie calda în timpul iernii? Aceste vaze imbracate in tricotaj arata foarte soft si sunt perfecte pentru un decor de casa calduroasa, de toamna sau iarna.
vaza alba floriDacă succesul becurilor incandescente este în scădere, aspectul lor decorativ este în creștere! Acest lucru este demonstrat de această gamă de vaze foarte inovatoare, modelate din becuri!
design vazaPentru un decor minimalist, poti alege o vaza cu un design geometric care se potrivește foarte bine cu liniile curate și mobilierul elegant.
model vaza vaze flori vaza flori cap modele vaze flori vaza pentru flori vaza pentru flori design vaza floriCare s-ar potrivi cel mai bine in casa ta ? 🙂

Tags : decor interiordesign interiormodele vaze florivaze flori

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.