close
Idei

Idei de decor interior in functie de stilul vostru !

In momentul in care va redecorati casa cautati sa va creati si sa va evidentiati stilul de viata. Totul trebuie sa fie precum personalitatea voastra si sa va faca sa va simtiti confortabil ori de cate ori veniti acasa. Intotdeauna va veti dori sa va creati acel decor interior care sa va ofere spatii perfecte de locuit pentru voi si familia voastra.

Daca apelati la serviciile unei firme specializate in redecorare trebuie sa va asigurati ca au inteles exact ceea ce va doriti. In general trebuie sa gasiti oameni care sa stie sa muleze pe caracterul celui care i-au angajat. In acelasi timp va recomandam sa le ascultati si sugestiile pentru ca pana la urma ei sunt specialistii. Astfel o echipa de profesionisti va va ajuta sa optimizati fiecare spatiu.

Daca nu aveti un buget stabilit pentru a angaja o firma, va recomandam ca inainte sa incepeti redecorarea sa va uitati pe site-urile specializate. De aici va puteti inspira si veti gasi idei adaptabile la fiecare fiecare spatiu. Veti reusi sa gasiti sugestii de combinare a culorilor, de a sti cum sa le alegeti pe cele potrivite fiecarei camere in spatiu sau ce tip de mobila se potriveste intr-o camera in functie de dimensiunile ei.

In continuare va invitam sa va inpirati din imaginile ce va ofera idei de decor interior superb pentru casa voastra:

decor interior (1)

decor interior (1)

decor interior (2)

decor interior (3)

decor interior (4)

BXP53647

decor interior (6)

decor interior (7)

decor interior (8)

In imaginile de mai sus v-am prezentat imagini cu idei de redecorare a sufrageriei, bucatariei, dormitorului si a zonei de servit masa. Speram sa va fie de folos si sa gasiti impreuna cu noi cea mai buna solutie pentru casa voastra. Fiecare in parte au o putere de a transmite emotie si relaxare. Sunt doua din cele mai importante caracteristici de care nevoie o incapere. Nu uitati ca in momentul in care redecorati in primul rand, inainte de imaginea vizuala transmisa, voi trebuie sa va simtiti confortabil. Trebuie sa va fie drag sa veniti acasa si sa va doriti sa va asezati in pat sau pe canapea. Iar dupa sa incepeti sa patrundeti intr-o lume numai a voastra, o lume in care orice tel poate fi atins si nimic nu este imposibil.

Daca aveti intrebari va indemnam sa nu ezitati si sa ne contactati prin intermediul rubricii de comentarii a articolului. Specialistii nostri impreuna cu designerii de la Atelier 507 vor incerca sa va ofere cele mai bune solutii pentru casa voastra !

Tags : decor interior

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.