close
Mobila

15 idei de mobilier pentru animale de companie

De ce am scrie un articol despre mobilierul dedicat animalelor de companie pe freshhome.ro? Pentru ca atunci cand ne asumam raspunderea asupra unui animalut, locul pe care i-l amenajam este parte din casa noastra. Astfel, in functie de cum decidem sa le imbunatatim confortul animalelor de companie, imaginea unor anumite camere poate deveni… fascinanta. Am ales pentru voi 15 idei de mobilier care sa va inspire. Iata-le mai jos:

mobilier animale 7

mobilier animale 6

mobilier animale 5

mobilier animale 4

mobilier animale 3

mobilier animale 2

mobilier animale

mobilier animale 16

mobilier animale 14

mobilier animale 13

mobilier animale 12

mobilier animale 11

mobilier animale 10

mobilier animale 9

mobilier animale 8
Modul in care decorati camerele cu mobilier pentru animalute trebuie sa depinda si de specia si de rasa companionului vostru. De exemplu, pisicile au tendinta sa stea destul de mult pe langa stapani, astfel ca un patut amenajat intre picioarele scaunului de la birou poate fi o solutie extrem de eficace. In plus, pentru a scapa de neplacerile cauzate de gherutele pisicilor, se recomanda ca intr-una dintre camere, preferabil chiar in camera in care ele dorm, sa fie amenajate un loc pe care-l pot sa-l foloseasca pentru a se intinde. Nu va faceti griji ca nu il vor folosi, intrucat pisicile au un simt aparte pentru locurile de care se pot agata.

Daca vorbim de caini, ei sunt mai putini pretentiosi. Multi se vor multumi sa doarma pe covor, insa pentru cei care vor sa le faca traiul mai confortabil, exista solutii. Custi cu pereti de sticla, custi incorporate in dulapioare sau de ce nu, chiar hamace joase, toate acestea pot constitui adaposturi super confortabile pentru caini, mai ales pentru cei cu par scurt.

In plus, daca va uitati la pozele de mai sus, veti vedea ca ele fac parte din case obisnuite, astfel ca se incadreaza in design-ul camerelor fara a crea mai dezechilibre. Cu alte cuvinte, daca vreti sa cumparati mobilier pentru animale, e imposibil sa nu gasiti solutii pentru ca el sa nu arate bine in casa voastra.

 
[sursa:homedit.com]

Tags : mobila animalute

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.