close
Baie

Chiuvete de baie minimaliste – elegante sau nu?

Daca vorbim de chiuvete de baie, vorbim de piese sanitare care au depasit de mult granita necesitatilor si care au inceput sa fie ca obiecte decorativ-functionale, care pot influenta  destul de mult design-ul baii. Cu alte cuvinte, chiuvetele nu mai sunt folosite doar pentru necesitatile de igiena, ci si pentru a influenta aspectul unei bai.

chiuvete de baie 7

chiuvete de baie 8

chiuvete de baie 9

chiuvete de baie 10

chiuvete de baie

chiuvete de baie 2

chiuvete de baie 3

chiuvete de baie 4

chiuvete de baie 5

chiuvete de baie 6
In colectia de mai sus am ales 10 poze cu idei creative de chiuvete de baie minimaliste, destul de diferite ca forma si stil, dar asemanatoare din punct de vedere al functionalitatii. Fanii stilului minimalist vor observa accentul pe liniile drepte si pe simplitate, precum si pe combinatiile de culori iesite din tipar. De exemplu, in ultimul timp au inceput sa fie la moda chiuvetele de culoare neagra (si trebuie sa recunoastem, arata chiar foarte bine!), precum si baile in care oglinzile iau cumva forma bailor. A se vedea penultima poza, in care aparatul sanitar are o forma alungita, forma preluata de oglinda. In plus, spre deosebire de majoritatea celorlalte produse similare, blatul acesteia este plan, insa forma lui este ingrosata la unul din capete, tocmai pentru a crea un efect vizual unic.

In plus, daca ati avut curiozitatea sa va uitati peste o revista de design interior de curand, atunci trebuie sa fi vazut ca noile proiecte incorporeaza si tehnologia LED, fie pentru a separa apa calda de apa rece intr-o maniera mai clara din punct de vedere vizual, fie pur si simplu pentru a crea o imagine interesanta sau mai bine zis, o baie unica, ale carui elemente nu se mai gasesc.

Acum, in privinta functionalitatii, parerile sunt impartite. Unii spun ca chiuvetele vechi au o functionalitate marita, pentru simplul fapt ca sunt mai adanci, in timp ce altii spun ca la folosirea unor modele similare sau cu forma apropiata ca cele de mai sus nu au simtit nicio diferenta. Voi? Care credeti ca sunt mai utile?

Tags : chiuveta baie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.