close

Mai avem putin timp in care putem sa ne bucuram de soare si caldura verii inainte ca toamna sa isi intre in drepturi. Si daca tot e cald afara ce poate fi mai frumos decat o relaxare in gradina din spatele casei, intr-un baldachin cu un ceai rece si o carte buna. Imaginati-va acel moment de liniste perfecta in care poti asculta glasul pasarilor, bataia vantului si poti privi cerul infinit cufundati intr-un pat de gradina. 

Daca aveti amenajata si o piscina in curtea interioara a casei puteti amplasa baldachinul pe marginea acesteia. Va puteti chema prietenii si veti face o petrecere de neuitat. Dupa o baie in piscina va veti relaxa si veti depana amintiri.

Va prezentam cateva idei de amenajare care, pe noi, au reusit sa ne trimita intr-o lume paralela si sa ne faca sa visam cu ochii deschisi.

decorare_gradina

canapea_gradina

baldachin

accesorii_gradina

piscina

balansoar

pat_gradina

flori_gradina 1

Toate modelele de mai sus sunt o varianta a dormitului in aer liber intr-o zi torida de vara. Singura problema ar fi tantarii si celelalte insecte, dar suntem convinsi ca veti gasi o solutie sa scapati de acesti musafiri nepoftiti.

Puteti alege sa decorati baldachinul cu perne colorate, flori cat mai viu colorate si diversificate, cu masuta pentru cafea si lampadare de gradina. Va garantam ca o data cu lasarea serii un joc de lumini va face din acea parte a gradinii voastre un mic colt de rai. Iar pentru cei care isi permit luxul de a lucra de acasa, poate fi biroul perfect unde ideile nu vor inceta sa apara si sa prinda contur rapid. Atunci cu siguranta va vom invida noi toti cei care stam inchisi intr-un birou in loc sa ne bucuram de natura si de oportunitatile pe care ni le ofera.

Tags : amenajare gradinaaranjamente floralebaldachincasadecordesigngradinaideiidei amenajarelocuintaMobilierspatiuvaravila de lux

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.