close
Bucatarii

Bucatarii albe: 30 de poze pe care trebuie sa le vedeti

Despre bucatarii albe am mai vorbit aici. Astazi venim cu o mega colectie de circa 30 de poze cu bucatarii elegante si inspirationale, care cu siguranta o va ajute. De ce e aceasta culoare folosita atat de mult in bucatarii? Pentru ca ideea de alb, inainte de toate, este asociata cu curatenia si puritatea. Albul e relativ usor de intretinut si de curatat, intrucat orice urma de murdarie se depisteaza instant.

JohnŽr BildbyrŒ AB +46 8 644 83 30 www.johner.se info@johner.se sales@johner.se

IMA62585

IMA54399

Johnér Bildbyrå AB +46 8 644 83 30 www.johner.se info@johner.se sales@johner.se

bucatarii albe 25

bucatarii albe 24

bucatarii albe 23

bucatarii albe 22

bucatarii albe 21

bucatarii albe 20

bucatarii albe 19

bucatarii albe 18

bucatarii albe 17

bucatarii albe 16

bucatarii albe 15

bucatarii albe 14

bucatarii albe 13

bucatarii albe 12

bucatarii albe 11

bucatarii albe 10

bucatarii albe 9

bucatarii albe 8

bucatarii albe 7

bucatarii albe 6

bucatarii albe 5

bucatarii albe 4

bucatarii albe 3

bucatarii albe 2

bucatarii albe
Dintr-un alt punct de vedere, albul este folosit mai ales in apartamentele mici pentru a mari luminozitatea si pentru a crea iluzia de spatiu. Pentru ca acest efect sa reuseasca, trebuie ca nu numai peretii sa fie albi, ci si podelele, electrocasnicele si chiar mesele cu scaunele sa aiba aceeeasi culoare.

Acolo unde spatiul nu este o problema, o combinatie care nu se demodeaza niciodata este clasicul amestec alb-negru. In acest caz, peretii pot fi fara probleme de culoare inchisa, iar obiectele de pe interior sa fie complet albe. Viceversa nu e neaparat recomandat decat daca se mai adauga o a treia culoare, care sa fie un pic mai deschisa, dar care sa fie la fel de puternica. Rosul e foarte folosit, insa nu toata lumea accepta astfel de culori in bucatarie.

Adevarul e ca albul e o culoare neutra, dar totusi sic. Tehnic vorbind, ea este o non-culoare, dar care dupa cum vedeti, poate fi asociata in o multime de posibilitati care mai de care mai elegante. In plus, e o “lovitura sigura” pentru cei care nu se pricep la design interior si care nu vor sa riste cu fel de fel de combinatii.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.