close

Sa ne gandim la acele momente cand abia asteptam sa ajungem acasa dupa o zi grea de munca. Ne dorim sa ne asezam relaxati in sufragerie pe canapea si sa lenevim. Canapeaua este acea piesa de mobilier in care vrem sa ne pierdem grijile si sa ne relaxam. Aceasta trebuie sa fie cat mai confortabila si sa ne cufundam cat mai mult in interiorul ei.Daca inainte era doar o piesa de mobilier pentru decorul sufrageriei, acum este considerata si pat pentru musafiri sau chiar pentru voi daca adormiti in fata televizorului.

A devenit inclusiv o piesa de amenajare a unui local, club sau pub. Sunt cluburi care chiar poarta numele acesteia. A incepit sa capete forme cat mai traznite si culori de asemenea. Este o pata a persoanlitatii voastre in casa. Trebuie sa completeze si sa se integreze perfect in decorul imaginat de voi.

Sunte persoane care prefera canapelele din piele care sunt mai sobre si mai rigide tocmai pentru a da camerei o nota de seriozitate. Multi dintre noi le prefera pe cele cat mai moi, mai confortabile pentru a completa locul de visare din casa.

canapea6

canapea3

canapea2

canapea1

canapea9

canapea8

canapea11

canapea10

canapea12

Pentru a se potrivi spatiului in care va fi asezata, canapeaua trebuie sa fie confortabila, functionala si sa aiba un design elegant. Desigur ca va este foarte greu sa o gasim pe cea perfecta pentru a se ridica la nivelul asteptarilor voastre. Cei mai multi dintre voi o accesorizati cu perne decorative pentru a accentua stilul si unicitatea camerei.

Exista si designeri indrazneti care au creat canapele cu forme si culori foarte nonconformiste si excentrice. Acum totul ramane la alegerea voastra cat de mult vreti sa iesiti in evidenta si doriti sa va impresionati prietenii si familia.

Fresh Home va indeamna sa va relaxati intr-o canapea comoda pentru voi!

Tags : amenajareapartamentarhitecturacamera de zicanapeacanapea ieftinacasacasa de vacantadecordesigndesign interiorinspiratie sufragerielivingpiesa de mobiliersofasufragerie

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.