close

Cand ne redecoram o casa ne gandim cum sa zugravim peretii, ce tip de draperii sa folosim si ce mobilier sa alegem. In primul rand ne gandim cum sa ne cream cat mai multe spatii de depozitare si in acelasi timp sa pastram totul aerisit. Gandul nostru apoi merge catre dormitor si sufragerie. Ultima incapere la care ne gandim este holul de la intrare. Intrarea in holul casei sau apartamentului este prima zona pe care o persoana o vede. De aceea nu trebuie neglijata nici aceasta. Stim cum se spune ca prima impresie conteaza si apoi restul mai vedem. Exact asa este si in acest caz. Poate vine un coleg de munca sa va ia de acasa si nu mai intra in restul casei. Este important sa ii faceti o impresie buna inca de la intrare. Pentru ca este o zona de interes si de primire a oaspetilor, designerii de interior nu au scapat-o din vedere. Veti gasi o multitudine de accesorii, piese de mobilier pentru a personaliza intrarea. Aveti insa grija sa nu exagerati cu personalizarea acestui loc. Nu trebuie sa fie un spatiu aglomerat, ba din contra trebuie sa fie cat mai aerisit si sa reuseasca sa transmita un mesaj. Si culorile folosite trebuie sa fie in ton cu casa, sa nu fie prea excentrice sau in nuante mai puternice decat in celelalte incaperi.

decor1

decor2

decor3

decor4

decor5

decor6

decor7

decor8

decor9

Pentru persoanele norocoase care si-au construit o casa cu mult spatiu sau au in plan proiectul unei, va sfatuim sa luati in considerare ca usile sa aiba un geam mare. Lumina ce va trece prin fereastra conferii incaperii de la intrare caldura de care are nevoie.

Daca va permite spatiul puteti masca in perete cuierul pentru asezarea hainelor musafirilor si nu numai. Astfel veti putea oferi senzatia de spatiu mai mare si mai aerisit.

Asteptam si propunerile voastre pe langa cele pe care vi le-am prezentat mai sus. Suntem convinsi ca ne veti surprinde si veti crea adevarate opere de arta!

Tags : amenajareapartamentautocolant peretecameracasacasa de vacantadecordesigndesign interiorlocuintamobilaperetispatiuvilavila de luxwall sticker

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.